[遊戲]馬名記憶對對碰(回覆:#2/#61/#60, 暫時更新最後三強:#1)

收藏  |  訂閱
18  26.4k

利利多

由於遊戲至今應該進行了大半,快要入直路了,有些馬名系列出現既次數較頻密,為了增加緊湊性,所以那些馬名不需再貼,但若你能附加一些關於該馬匹的資料,亦歡迎你貼出來同大家分享,以下係七大馬名系列:;)

(1)天天xx
(2)好好x/好好xx
(3)多多x/多多xx
(4)年年xx
(5)步步x
(6)哈哈x
(7)齊齊x

請各位高抬貴手,對於一些馬名小弟印象非常模糊,好難判斷:011:
最好貼一d較近期既叠字馬,年代較久遠的希望可以附帶一d補充資料,以證明此馬存在

暫時三強:*職業賭徒*、kc10412、mam-man

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-2-8 12:08 發表
多多勝 <==唔g又有冇人提過,我又係搵過冇先出,:023:  

冇記錯就係葉房既馬...仲好似係3班馬..
係冇人講過...不過多多系列已經唔列入成績內, 頭版已列出, 但我會照貼
請多多包涵:023:

再發揮你既小宇宙諗諗其他名吧:071:

引用:
原帖由 mam-man 於 2007-2-8 14:22 發表
啱啱好:098: 方祿麟先後好似養過兩只
唔好意思,淨係睇到個「好」字 ...
引用:
原帖由 ooappleoosm 於 2007-2-8 15:56 發表
牛丸兄,啲馬名畀人講晒,我諗佐兩日都諗吾到,想贏都冇能力,只有睇住啲落响其他人手上:043: :043:
危險兄,遲d會出第二估遊戲,到時多多支持:036:

引用:
原帖由 橫眉冷看干夫指 於 2007-2-9 22:10 發表
點指兵兵
馬會網頁搜尋唔到的
請盡量提供有力資料
如果唔係請恕我難貼出來,請多多包涵:097:

引用:
原帖由 raymondchan167 於 2007-2-22 15:26 發表
邦邦....
http://www.hkjc.com/chinese/raci ... /1998&raceno=01
(第一次出賽, 不過第12名過終點..:097: )
引用:
原帖由 mikechan1688 於 2007-2-22 15:35 發表
花花世界 : http://www.hkjc.com/chinese/racing/RetireHorse.asp?HorseNo=BJ208
仲有 花花之星,花花之友,花花之寶 tim:098:
引用:
原帖由 aanunes 於 2007-2-22 19:57 發表
心心..我記得係呂健威練過..
好可惜...都俾其他弟兄姊妹post過晒喇
花花系列仲已經滿左額添:097:

暫時更新最後三強:gchanclx、penney、forlanlam

引用:
原帖由 auindi 於 2007-2-22 23:38 發表
高高高........三個叠字算唔算?
算呀,冇犯規

但...呢隻馬咩年代架....冇印象:027:

前往最後回覆