上一頁下一頁
發新話題

[吹水] Wii遊戲吹水區

收藏  |  訂閱
510  159.3k

回覆 #18 bbqaaq 的帖子

送你四個字

靜觀其變

再送你七個字

食住花生等睇戲:096:

引用:
原帖由 bele 於 2/28/07 11:25 AM 發表
呢粒modchip唔係好D咩?:028:

http://www.wiikey.cn/index.html
又係波版主哩粒真係好d波
不過 Wii 哩部野我冇乜點留意請版主多多指教!

仲有多謝你封大利是。:071:

回覆 #22 shadowchip 的帖子

我都唔係好熟Wii,宜家都未擁有,我只不過係食花生黨 :071:

引用:
原帖由 bele 於 2/28/07 12:06 PM 發表
我都唔係好熟Wii,宜家都未擁有,我只不過係食花生黨 :071:
有興趣既話來睇吓我 d 改機功力!):071:
(PS2 宜家站時係最難改既機種不過對我黎講真係超易):071:

弟一將圖係 DMS 4 SE PRO 改 39006!

弟二至四將圖係 MODBO 3.0 改 50006 !

最後弟五將圖整將唔關事既貓相出黎送俾大家(這是我家中的愛貓):096:

http://space.188channel.com/index.ph ... space_itemid_118906

仲有想問吓版主你有冇玩開 XBOX360?

可以一起打 XBOX LIVE 吹吓水勁開心。:071: :032:

我想問係咪即係依家已經玩到老翻啦, 如果係話, 我想問 D 問題, 希望有好心人解答 :

1. 我本身未買機, 咁如果依家買係咪連埋改機 ? 去黃金定係去其他地方好 ? 同埋大約價錢 ?

2. GAME 係咪可以 DOWNLOAD 完自己燒 ? 係咪好似 PS2 GAME 咁燒 ? 如果唔係, 咁去邊度買 GAME 同大約幾錢 ?

MANY TKS :097:

回覆 #25 shadowchip 的帖子

upgrade電腦無錢買360 :029:

我要焛了,今晚見

引用:
原帖由 shadowchip 於 2007-2-28 12:24 PM 發表

有興趣既話來睇吓我 d 改機功力!):071:
(PS2 宜家站時係最難改既機種不過對我黎講真係超易):071:

弟一將圖係 DMS 4 SE PRO 改 39006!

http://space.188channel.com/attachments/2007/02/22/620025_ ...
接口位做幾好好喎 XD 專業呢

I want to download Bleach but I couldn't find it anywhere.
Could you please give us the address where is the best to get the Wii games?
Thanks a million!!:029:

1107 Bleach_Wii_Shiraha_Kirameku_Rinbukyoku_JPN_Wii-Caravan Caravan 2007-02-08 cvn-bwhr NTSC-J DVD5 90x50

Wii既碟唔係SIZE唔同咩...

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆