上一頁下一頁
發新話題

[吹水] Wii遊戲吹水區

收藏  |  訂閱
510  159.2k

引用:
原帖由 cedric5555 於 2007-2-28 02:13 PM 發表
I want to download Bleach but I couldn't find it anywhere.
Could you please give us the address where is the best to get the Wii games?
Thanks a million!!:029:

1107 Bleach_Wii_Shiraha_Kiram ...
Can anyone share the torrent file for download the "Bleach"??

I can find it anywhere!!

Thx!!!

玩 wii 的人都知道wii 以遊戲性取勝,如果一開始說PS3 畫面好過Wii,便不會引起那麼多人發帖回應.
看到事實不能接受就粗鄙行為回應,知道 PS2 畫面不及 Wii 便厚顏硬撐把 PS3 擺出來,
任何人都知PS3主要以機能取勝作買點,畫面好過Wii是事實不用懷疑.
建議不如說PS4 正過 Wii ,便不怕人說 Wii 2 勁過 PS3,起碼不會在一兩內有得比較.
Wii 遊戲多數考驗遊玩者的思考和運動神經,外國有專家指出多玩Wii遊戲對身心健康有好處.
可能遊玩者經常輸給朋友,受氣無處發洩便到這裡胡亂發表意見.
看到用如此高文化水準的回應方式,只會給人感覺到你無品的真面目.

how to you extract the wii game disc to ISO?
Cos i've brought a few game, and want to up load them

回覆 #53 shermanlung 的帖子

引用:
原帖由 cedric5555 於 2007-2-28 11:36 PM 發表

Can anyone share the torrent file for download the "Bleach"??

I can find it anywhere!!

Thx!!!

附件

[Wii]Bleach Shiraha Kirameku Rinbukyoku [JPN].rar.torrent (21.19 KB)

2007-3-1 17:52, 下載次數: 372

引用:
原帖由 CNboy 於 2007-2-28 09:13 PM 發表

你的智商未係唔夠10囉玩d低B GAMe,無深度啱晒你D低B仔玩!
我們這些有深度的當然玩PS3啦白痴仔
而且回應某癈人話我未玩過Will,我當然有玩過啦!唔知唔好亂"九"咁講,就是玩過先知白痴 and 低B ...
好 ”高b”既白痴 唔該你define咩係”深度”
近視好深叫深度?個海咁深叫深度??

你話佢白痴冇深度 我夠可以話玩ps3係拎住舊爛鬼黑色既野係到”咁咁咁”叫白痴冇深度
再講wii家陣既強大在於佢可以好似街機咁 比玩開既家用機有真實感
你話wii白痴冇深度 你咪q出街打街機lo ”高b”

引用:
原帖由 bele 於 2007-2-28 09:55 PM 發表
我都好少banned人,唔好迫我出手,最後通知,請不要再發佈挑起罵戰內容的帖子。:025:
哎...令人熱愛既野比人踩...我諗好多人都會心痛嫁ma~
哎希望果個人咪再講wii 壞話...

入正題...我都想知188家陣有冇得改機...

我部wii係係188一樓最平勁多人買果間買...(唔洗講名都應該知 ==)
但係我都2個星期冇去行 其實家陣果到有得改未

回覆 #57 bbqaaq 的帖子

我覺得講乜都無所謂,不過就唔應該響呢度講  

188我都好耐無去,或者你到wii版睇下有無人幫到你:034:

咁老翻有冇可能破到日版機可以玩美版game或者美版機可以玩到日版game??

我用緊日版機,玩老翻 or download game要改機ma?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆