上一頁下一頁
發新話題

[吹水] Wii遊戲吹水區

收藏  |  訂閱
91  159.3k

回覆 #171 傻聰 的帖子

身為該版版主都唔知典解,你真係食濕米:032:

引用:
原帖由 傻聰 於 2007-3-9 10:57 PM 發表

ON X-.-
好似話SONY會係度賣廣告..所以要CUT區
如果KING 5成就重開:096:
如果海關要響度賣廣告,咁全個BT區咪要摺左佢?:096:

引用:
原帖由 傻聰 於 2007-3-9 10:57 PM 發表

ON X-.-
好似話SONY會係度賣廣告..所以要CUT區
如果KING 5成就重開:096:
幣,呢度都好多sony games,咁呢度駛唔駛摺?:044:

引用:
原帖由 l1i2w3a4i5 於 2007-3-10 02:31 AM 發表
bele兄,我今日先出wii,已改機(wiikey),我剛剛燒左sports同日版cooking mama,隻sports玩到,但隻cooking mama load完出左個黑色畫面同日文字,我想問係點解?thanks!
如果你有留意我既回帖,我好早己講唔好咁早改機,不過好多人都當我發o翕風:035: ,你問我典解,有好多種可能,wiikey係咪堅?燒碟係咪出問題?來源檔案有無問題?暫時諗到咁多,有無人補充?:027:

引用:
原帖由 ee_ee_ee 於 2007-3-10 08:13 AM 發表
有d game dl 左係 .wii 唔係 .iso, 請問有冇人識點燒
.wii file size係咪4.41GB?係就請看

http://www.188channel.com/viewth ... &extra=page%3D1

引用:
原帖由 hk_teer 於 2007-3-10 10:41 AM 發表

因為版主做得差:071:
佢成日假公濟私,都唔明典解admin唔炒佢:046:

:071:

幾好,咁我可以多D時間打機 ,成人特區果度好似唔夠人,果度應該無乜野做:131:

引用:
原帖由 ilovethiscow 於 2007-3-10 01:17 PM 發表
我問一問.... 點解有D game 係4.17G... 係唔係美歐版... standard... 左咁大...

日版就4.37G
4.17GB?係唔係壓縮左?:028:

回覆 #199 傻聰 的帖子

引用:
原帖由 肥安 於 2007-3-10 10:46 PM 發表
我燒碟既時候,燒燒下彈左個咁既windows出黎
click重試都冇用???
即係點????點解會咁????
燒其他遊戲有無問題?:028:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆