上一頁下一頁
發新話題

PS2最后的大作 GOD OF WAR 2+特典+战神2OST+D5(终于完美了)

收藏  |  訂閱
250  69.8k

引用:
原帖由 bele 於 2007-3-20 07:34 PM 發表

用虛擬光碟軟件daemon tools,disc to hdd copy就可以抄入hdd:025:
我想問下 點解我用個patch
佢話Failed to open file
同埋我唔patch 燒左 放入機
出紅色劃面=.=我薄機 上年4月買
錯格式或ps1碟果個 help
我係用第一粒種

係囉.....mds檔...點patch?

引用:
原帖由 legolas0 於 2007-3-20 07:43 PM 發表

我想問下 點解我用個patch
佢話Failed to open file
同埋我唔patch 燒左 放入機
出紅色劃面=.=我薄機 上年4月買
錯格式或ps1碟果個 help
我係用第一粒種
乜有個種子係mds, mdf檔嗎?我都唔知有個咁既種,mds/mdf patch不到?

如果patch不到,或者你用daemon tools掛載mds/mdf,之後再用dvd decrypter 制作一個iso image:025:

引用:
原帖由 lyw1114hk 於 2007-3-20 10:59 AM 發表
即係點,死唔死呢?  版主出黎講 2句^^
死唔死你問樓主,不死d5版係樓主轉貼,我無玩過d5版:025:

引用:
原帖由 bele 於 2007-3-20 08:45 PM 發表

死唔死你問樓主,不死d5版係樓主轉貼,我無玩過d5版:025:
讲真我系轉貼,我也没玩过d5, 那些有download的人只能说声抱歉。:032: :032: :029: :029:

咁樓主試過D9玩到嗎~~~
用咩碟燒?

D9遊戲碟玩到&特典dvd都無問題用 NetShow 粒種 , 3 0 - R DL 燒

不過D9遊戲碟唔知死唔死機 , 因為未玩到斷橋度

有無人試過玩到斷橋度呀

and 有無人試D5 100%work無縮水版?

我隻D9玩到爆機到冇事,係用人地個save打巨像(2周目)放魔法果時死過一次...

引用:
原帖由 bele 於 2007-3-14 07:38 PM 發表

:025:
:023: 大家睇下我個可唔可以燒dvd 9

附件

{5D85E600-8951-4FCD-845B-FDFD3D270050}.BMP (337.73 KB)

{5D85E600-8951-4FCD-845B-FDFD3D270050}.BMP

引用:
原帖由 marksix8 於 2007-3-21 03:54 PM 發表
D9遊戲碟玩到&特典dvd都無問題用 NetShow 粒種 , 3 0 - R DL 燒

不過D9遊戲碟唔知死唔死機 , 因為未玩到斷橋度

有無人試過玩到斷橋度呀

and 有無人試D5 100%work無縮水版?
我試在真係玩到~~~分2隻碟
第1隻玩到斷橋唔得就用2碟計續玩

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆