上一頁下一頁
發新話題

PS2最后的大作 GOD OF WAR 2+特典+战神2OST+D5(终于完美了)

收藏  |  訂閱
250  69.8k

我下左70幾個檔按下來唔知咩來架

我以經買左只dvd-r.for.DL架啦要成30蚊架..我唔想燒死呀:028:

引用:
原帖由 Isaackungfu 於 2007-3-15 11:03 PM 發表
我剛才買了DVD+R DL,
開開心心地回家後燒god of war 2,
已有打dvd9補丁,
燒了dvd9時,怎料會被中斷而失敗!!!<<<係用nero燒
係什麼回事???
請問大家有冇成功燒了?
我都係ar,我用alcohol burn,去到一半就彈出托盤

我save低左個error list..... can anyone tell me what's wrong with me?
my dvd-rom is BenQ 1650,sure support burn dvd9, i have booktype in dvd-rom, and add dvd9 patch

區段 01:
  碟軌 01: DVD, 長度: 4166832(7.95 GB), 位址: 000000
#############################################################################
####################### Dumping/Recording Progress Log #######################
********* Time stamp of this log file:  15/3/2007 23:15:26 *********
23:15:26 CPU 資訊: AMD Sempron(tm)   2400+ (1665MHz)
23:15:26 Windows可用記憶體:720,368 KB
23:15:26 緩衝記憶體大小: 128 MB
23:15:26 映像檔載入中: F:\Downloads\AV\[Co2KY][PS2]God of War II[USA NTSC]\e-godwr2\e-godwr2.iso
23:15:26 DVD 來源檔案資訊:  區段: 1, 碟軌: 1, 長度: 7.95 GB / 925:57:57
23:15:30 (H BENQ DVD DD DW1650(1:1): 燒錄模式/速度
23:15:30 燒錄中 - DVD DAO - 2.3X (3185 KB/Sec)
    (H BENQ DVD DD DW1650(1:1) - Media format: DVD+R     , Double Layers
23:40:06 (H BENQ DVD DD DW1650(1:1) - [Write ERROR] LBA: 2141872, Length: 16
    S:KEY - 03/0C/00  - "Write Error"
23:40:06 (H BENQ DVD DD DW1650(1:1): 燒錄失敗!
23:40:06 錯誤訊息: [03/0C/00] - Write Error
23:40:06 (H BENQ DVD DD DW1650(1:1): 燒錄失敗!
23:40:06 映像檔載入中止!
23:40:08 燒錄過程之中有錯誤發生!
請檢查記錄檔並回報任何訊息給技術支援服務。
##############################################################################
:043: :043: :043: :043: :043:

引用:
原帖由 applesunkung 於 2007-3-15 11:44 PM 發表
我以經買左只dvd-r.for.DL架啦要成30蚊架..我唔想燒死呀:028:
你用winrar將其中一個解壓,就能夠將七十幾個file變返做一個ISO file

求版主成全
開一個"d9教學吧"
萬分感激~~

係咪部機load唔到d9,宣布玩唔到...??
有無方法///

回覆 #123 Wonderjimmy 的帖子

你睇真味呀...你下來的檔按糸唔糸rar先....你再解壓睇下你糸唔糸好快就解完呀.....你解來解去咪糸得一個檔按...你睇真d啦....7g檔按有排解啦糸唔糸先:122:

報告,D9 ISO無問題,燒到玩到,但一定要用最慢速去燒

回覆 #127 Wonderjimmy 的帖子

:046: 你糸唔糸錦很串呀死仔...:131: 快D講比靚女姐姐聽點燒啦..:096: 醉多我請你食波飯啦
我果72個檔按唔可以解壓子可以加到壓縮檔呀:043:

回覆 #128 applesunkung 的帖子

阿靚姐,你BT完7X個FILE後,用WINRAR去開是旦一個有NUMER o係尾o既,用WINRAR去EXTRACT佢,個PROGRAM識得將呢七十幾個FILE合而為一,最後出左個ISO出黎。

第二步,用樓主之前提過果個補丁,去patch左果個ISO先,因為唔補丁去燒的話,有機會燒完讀唔到。

最後,用NERO或ALCOHOL果類燒碟program去燒隻D9出黎,記住一定要用最慢速,我以2.4X去燒,足足9個字先搞得掂!:028:

我用30000機,DVD +R,玩得好鬼開心~~~!!

引用:
原帖由 applesunkung 於 2007-3-16 02:31 AM 發表
你睇真味呀...你下來的檔按糸唔糸rar先....你再解壓睇下你糸唔糸好快就解完呀.....你解來解去咪糸得一個檔按...你睇真d啦....7g檔按有排解啦糸唔糸先:122:
拿~~ 我就DL 樓主頭post NetSowBT果個TORRENT o既,出黎果d files你用winrar去extract是旦一個就得,你都識講七十幾個其實最後咪又係同一個:096:

咁7G幾野就梗係要十分八分鐘先可以merge埋一齊啦。

我都燒到黎玩,你又點會唔得?:071:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆