上一頁下一頁
發新話題

情迷老師1-18(全文完)[#257~#275全文整合保存]

收藏  |  訂閱
468  509.9k

引用:
原帖由 polygon912 於 2007-6-25 10:14 AM 發表

我諗你一定認為純純的子健無可能如此色膽包天...
但你不要忘記那是他朝思暮想的詩禮老師...
老師不介意的情況下,有機會當然要好好把握!
引用:
原帖由 ceciliaxu 於 2007-6-25 09:56 AM 發表

你講嚟聽吓
等我調較吓
首先...polygon912所講的...剛剛就是我的出發點...
"他朝思暮想的詩禮老師"...如果作為一個"朝思暮想"的人...又點解...唔會選擇去獨佔佢...
而係...要求老師去...在學校裸露呢?
可能呢個係我的感覺...我始終唔係太喜歡..對一個"朝思暮想"的人...會要求他去噤做...

引用:
原帖由 希亞雷 於 2007-6-25 10:46 AM 發表

首先...polygon912所講的...剛剛就是我的出發點...
"他朝思暮想的詩禮老師"...如果作為一個"朝思暮想"的人...又點解...唔會選擇去獨佔佢...
可能 ...
嗯...是獨佔嗎...
但子健總不能在其他同學面前作出如此自私的要求...
只要子健是真心的,老師必定能體會到的...

引用:
原帖由 希亞雷 於 2007-6-25 10:46 AM 發表

可能 ...
啊,原來係咁
係現實上無可能係學校裸露,
係小說裏也要合理交待
我明白希亞蕾的觀點
這個我有諗到
所以係學校裸露呢……唔好講住
其實呢個橋段係我老公以前對我嘅性幻想嚟嘅

引用:
原帖由 polygon912 於 2007-6-25 10:55 AM 發表

嗯...是獨佔嗎...
可能係我本人的問題...從人性上去看...子健的要求...我覺得是不合理...就是這樣..:smile_13:

引用:
原帖由 polygon912 於 2007-6-25 10:55 AM 發表

嗯...是獨佔嗎...
唔同意
佢應該獨佔,唔好俾o個兩個男同學睇蝕晒

引用:
原帖由 ceciliaxu 於 2007-6-25 11:05 AM 發表

啊,原來係咁
係小說裏也要合理交待
我明白希亞蕾的觀點
這個我有諗到
嗯...好似..有d..講故搏故添...:smile_13:

好文~!!!心照神交

好正!看著你的相,想像著文章的內容,真係把持不定的想法。
很好呢!
不過我都係一樣,不希望老師真的在學校露。

終於夠閱讀權限啦!!!  Support Miss...:smile_38:

引用:
原帖由 ceciliaxu 於 2007-6-25 11:05 AM 發表

啊,原來係咁
係小說裏也要合理交待
我明白希亞蕾的觀點
這個我有諗到
怪不得有段咁奇怪既故事啦

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆