上一頁下一頁
發新話題

[歐洲賽事] Nigel投注薄 本金 10,000 結餘 10000

收藏  |  訂閱
554  74.0k

引用:
原帖由 lam218 於 2007-6-4 12:41 AM 發表

以色列...保加利亞回FLy轉盤贏埋.......:025:

彭美拉斯w得雞碎咁多......:025:
咁我係俾以色列你架woo@@ 有2倍幾@@

引用:
原帖由 lam218 於 2007-6-4 12:46 AM 發表

係呀:034:  .....我買平手.....
一輸一贏....
打個和....:025:
哈哈~平注去啦~~~~最好既方法

我最近都成日中3.x @@ 讓球主客和~~

http://www.188channel.com/viewthread.php?tid=4052230

我thinking 亞盤~~
山度士 [0 / -0.5] 對 哥連泰斯 [0 / +0.5]

山度士要打盃仲要讓排第3既哥隊??好鬼

我今日唔舒服~~~同埋等一場~~~~停1日~~多謝支持

columbia~~~~~~~:023:

引用:
原帖由 johnnykck 於 2007-6-5 06:24 PM 發表
yanki  兄你個新造形唔掂!換個正D好!:036: :096:
等哥倫 贏/和左先~~~:071:

出街食飯~~~~~之後買左咩~~~

熟客實知

引用:
原帖由 算死草 於 2007-6-5 03:48 PM 發表
我依家幫yaki出~~因為佢唔係屋企要返工~~佢打電話叫我幫佢出~
讓球 日本  對 哥倫比亞  下盤   哥倫比亞win 1.82
thx~~~
信心4粒半星~~
可能一陣轉盤,
信心4粒半星~~

我好少轉埋topic

引用:
原帖由 cecilchao 於 2007-6-5 10:55 PM 發表

恭喜yanki又win:036:  八仙game又比你拋離左我:043: <<---無所謂啦, 最緊要贏到真錢:025:
thx^^

有無人覺得 barzil win梗??

我想知有幾多人買佢

我會小注和

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆