上一頁下一頁
發新話題

[歐洲賽事] Nigel投注薄 本金 10,000 結餘 10000

收藏  |  訂閱
554  73.7k

引用:
原帖由 路過的慘人 於 2007-6-7 01:12 AM 發表

雖然我唔係成日睇
但希望你可以繼續出post:023:
唔好咁啦:026:
我認真~~~我自己贏算~~~你地見過邊個樓主咁有心~同玩 冷野有依個 win %???我成2個星期都俾3倍@@@ 大家知唔知死過2次,中左 7次呀????

草mean~~~無人信我 會停~~~~ lam兄~~~
大把人見到啦~~~~5xx click 一日

你地有我msn~~~駛咩驚我唔提@@:097:

我十分希望 依個區會有一日 大家都尊重 樓主~~有生氣

引用:
原帖由 零件 於 2007-6-7 01:40 AM 發表
唔好咁
我老實講....今次第一次入黎!
見個機率我都有衝動想跟你架啦~:036:

希望你繼續出post,又老實講依家個Forum少左摸佬,我只跟Airis兄
暫時未搵到另一位跟~~希望你keep住出~等我個衝動變為行動: ...
thx~~你跟airis 得啦~~thx~~~~

引用:
原帖由 calvintse 於 2007-6-7 03:48 AM 發表

為什麼skip 墨西哥?
??我中同唔中都放係度1日~~~墨西哥都放左成日@@   好啦~你咁講~~我都好開心~~有理由啦~~~

大家都唔好勞氣~~~應該團結下~~加油~~~~唔好再回我post

引用:
原帖由 Black-Label 於 2007-6-7 07:49 AM 發表
yanki , 我看你是著重自己多過論壇, 請怨我直言.
.........................fine.......i am here for what??? i get this reply from u,thx!!

引用:
原帖由 jjChui 於 2007-6-7 12:23 PM 發表

我都咁覺得!可能我領悟力真係有點問題!我很多時都看不懂樓主的心水!:028: :028:
讓球主客和 泰國[+2] 對 荷蘭[-2] 和-2 4.1    500分

3串1 主客和德國 對 斯洛伐克主勝1.25 主客和 愛沙尼亞 對 英格蘭 客勝1.2 立陶宛 對 意大利 主勝1.33 1000分

主客和 哥斯達黎加 對 加拿大 主勝1.8 1000分

讓球 哈薩克 [0 / -0.5] 對 阿塞拜疆 [0 / +0.5]  讓球主勝1.8 1000分

3串4 250@1000
主客和 克羅地亞 對 俄羅斯 主1.9
讓球 哈薩克 [0 / -0.5] 對 阿塞拜疆 [0 / +0.5]  讓球主勝1.8
主客和 瓜德羅普 對 海地  客1.67

u dont understand ma??? so sorry ~~my fault !! i am so HAPPY that i got this message

and black label~~ if u want to 解散人氣貼 ~~~i dont mind~~no need to ATTACK ME~~~

引用:
原帖由 零件 於 2007-6-7 01:29 PM 發表

請理性d
唔好諗埋一邊,我睇唔出BLACK-LABEL有攻擊你既說話出現!

我覺得作為討論POST,佢出得幾好
有POINT有例子!

你地都識講...就算唔同路出個POST一齊討論下都好丫咁
而又講懶打字出個公 ...
有攻擊我~~~我係為依度好~~~大把人見到~~佢好熟我???佢人生攻擊我~~~~~~我出心水如果唔夠明?? 一日 幾百人來??

我真係好唔開心~~~
失望
我唔須要再有任何回覆

to black兄

1. 無人以自己為中心,其他新人既post回帖1日有幾個??

2.why詆毀我,我做既野唔叫做偉大,但都付出唔少

3.我同某d樓主真係想搞旺依度,但你咁講.....我好難過

4.我唔會再係依個post 講野

引用:
原帖由 messi30617 於 2007-6-8 05:54 PM 發表
yanki:029: :029:
俾幾場好野大家

華倫西亞 和 / 下盤0+0.5   
皇家馬德里客勝
史卓加斯特 平手

我都係唔捨得個post

晏d可能再有~~~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆