[歐洲賽事] Nigel投注薄 本金 10,000 結餘 10000

收藏  |  訂閱
34  73.5k

師兄, 唔好灰心 !! E度係咁既...算有D現實..當你POSt耐左而又成績好既話 , 到時大把人支持,夾催你出POSt添 ..!! 支持師兄 !!:036:

引用:
原帖由 nigelyanki 於 2007-4-17 11:43 PM 發表
有4個人我都好開心啦,thx 支持:043:  早知我上星期狂win果陣早d post,分享下啦:025:
咁呢四個咪做左師兄 , 第一代支持者 ..:071: :071:

引用:
原帖由 nigelyanki 於 2007-4-18 06:41 PM 發表
^^ 一陣仲係無人回就等pm啦
師兄 , 唔好咁灰啦 .... 瀏覽次數代表唔到D乜既...!!! 可能一個人都可以瀏覽二三十次啦 !! 最緊要有巴打支持妳 !!

引用:
原帖由 nigelyanki 於 2007-4-20 10:31 PM 發表

依加炮下先:027: 依加先番屋企
等你師兄 !! :098:

支持Yanki師兄 !!:036:

恭喜nigelyanki師兄!! 又貼中2串1 , 先收錢.....今晚只有贏 , 冇得輸 !!:098: :098:

恭喜 nigelyanki師兄 !! 2串1 , 3串1 .. 今日又全中 ... 連雲達波膽 3--1 都中埋 !!  :036: :036:

引用:
原帖由 nigelyanki 於 2007-4-21 06:54 PM 發表
21/4  重心$400  讓球 拜仁慕尼黑  1.77

小注$200讓球星期六 18富咸  對 布力般流浪 主2.00刪除小注 $100 3X1

球賽編號 對賽隊伍(主隊 對 客隊) 選擇 賠率 成功過關 刪除

星期六 46 巴黎聖日耳 ...
師兄 , nurnberg 反勝到嗎 ? :097:

師兄...冇上msn咩?

引用:
原帖由 nigelyanki 於 2007-4-22 03:17 AM 發表
我自己都衰急......因為拜仁.......:032:

犯下錯誤....今日買多左....
師兄!!唔好灰心 ...今日個個名家都中晒招 !! :097: 仲有好多巴打會支持你 !!

前往最後回覆