[歐洲賽事] Nigel投注薄 本金 10,000 結餘 10000

收藏  |  訂閱
36  73.7k

support yanki先

引用:
原帖由 nigelyanki 於 2007-4-17 10:06 PM 發表
哥倫比亞 [0 / +0.5]  
恭喜yanki又win:036:  八仙game又比你拋離左我:043: <<---無所謂啦, 最緊要贏到真錢:025:

引用:
原帖由 Black-Label 於 2007-6-7 07:49 AM 發表
yanki , 我看你是著重自己多過論壇, 請怨我直言.
其實black-label兄又唔好咁講...事實..我都覺得呢度好多brother都只睇唔回, 你明唔明..我地出post既樓主...都係想brother..無論同路定唔同都好, 都希望大家比d意見, 就算懶到唔想打字, 都比個公仔支持下出post人既心機都好呀, yanki呢期d心水仲經常中d超難度高仲要好分既賠率, 佢咁用心post出黎..都係想uwants既兄弟有一d好回報既投注贏錢!

引用:
原帖由 Black-Label 於 2007-6-7 11:05 AM 發表
之前我回過貼建議解散人氣貼, 是看到某些樓主已經以自己為中心, 用來比對論壇整體的表現,
其實論壇的整體表現沒有相差得幾多, 喜歡回貼的繼續回貼, 追隨者繼續追隨, 持相返意見的繼
續在大氣氛下少說為妙, ya ...
label兄,首先 我唔係偏幫邊個, 而..我亦唔明你點解會講..yanki 第一頁的心水好多時都睇唔明, 如果是新來的可能會有所誤會.<<---其實我見到都好清楚! 會唔會係某d人既領悟能力有問題呢? 如果你話yanki 第一頁..都睇唔明, 咁..我可能好肯定咁講...呢度大把人既post仲更加令人睇唔明, 領悟能力有問題果個...咪當係我囉!
另外...label兄, 你覺得要解散人氣貼<<---呢點..我覺得無所謂,不過..如果下下都每日有球賽而日日出新post, 咁..會唔會仲令呢度更加混亂呢? 早前都有類似情形...就係有樓主一日出幾個post, 連版主都出聲..覺得集合番一個post會好d! 唔知你又知唔知呢件事呢?
至於..你話點解會介意無人回post呢個問題...我相信呢度有大把出post既樓主都出個聲, 並唔係yanki一個出聲, 我記得既有...帥x1x8,poxxi,airxx同我, 其他我唔太記得, 而想有人回post, 可能你會覺得係想搞人氣, 但..你有無唸過...我地出post既心機...first, 想幫兄弟, second, 唔同路都無所謂, 歡迎大家比意見tim, 我地唔會神, 係普通人, 都想知大家點睇d波盤, 都希望學下其他人意見, 就算懶到唔想打字, 比個公仔當支持下出post既樓主<<---呢點希望你明白...乜野叫做原動力?!! (其他樓主亦都講過呢個問題)

引用:
原帖由 零件 於 2007-6-7 01:29 PM 發表
你地都識講...就算唔同路出個POST一齊討論下都好丫咁
而又講懶打字出個公仔當支持
有冇諗過多左公仔POST只會阻礙你地既討論?
多謝你既意見....我無野好講, 咁當我自己想搞人氣啦:025:   拜拜:025:

yanki兄...恭喜晒:036:   其他野...不便講太多:034:
講多句...希望你可以令uwants日後更加熱鬧 & 氣氛更好!:027:

引用:
原帖由 nigelyanki 於 2007-4-17 10:06 PM 發表
7/7  
國際體育會  主勝

主場搶分係時候~~~主力走左都無有怕
巴甲唔係太熟...不過點都支持yanki出返黎比心水大家:036: :036: :036:

前往最後回覆