上一頁下一頁
發新話題

寧寧小天地之melody主題聊天室 の 十四

收藏  |  訂閱
100  39.5k

小寧寧~~:023:

寧寧早晨:023:

引用:
原帖由 peng830 於 2007-4-27 06:53 AM 發表

=咁大嚄ar..
急唔急..大定細ar...
鵬鵬..早呀..好耐無見喇..:023:

引用:
原帖由 peng830 於 2007-4-27 06:57 AM 發表

好多仔眼嘅苦妹ar...
係ar...你點ar...呢排扮海豚ar?
扮得外星人多..而家扮下地球生物囉..:096:

鵬鵬..你最近幾好麻?

引用:
原帖由 peng830 於 2007-4-27 07:01 AM 發表

聽聞發現左個咩超級地球boo..
你有無準備幾時扮下個度d生物ar..:096:

ok la..就係日日搏老命寫論文..
下一轉可能會扮下既..而家扮下海豚都幾好丫..:096:

哎呀..搏命還搏命呀..記緊要小心身體呀..:036:

引用:
原帖由 peng830 於 2007-4-27 07:05 AM 發表

好..到時候記住通知我la....苦妹子....:096:

當然la..雖然我已經感冒完la..:096:

宜傢我呢度好大雨ar..你做咩呢排失蹤ca..
到時實打籮打鼓通知街坊啦..:096:

你真係要小心身體呀..得閒就休息下啦..成日掛住上黎玩..:071:

呢排..要搵我既人會搵到我..唔會搵我既人就見我唔到咁囉..:096:

引用:
原帖由 peng830 於 2007-4-27 07:10 AM 發表

好ar..haha..記住pm我la..:096:

哈哈...我休息多lu...因爲都無咩大事發生....

哦..我都要搵你ar...俾MSN我ar><...

原來龍捲風ar..係周圍.恐怖中..
我pm比msn你丫..

唔洗驚..有我係度陪住你..:096:

引用:
原帖由 peng830 於 2007-4-27 07:15 AM 發表

收到la...苦妹....

不如你黎保護我ar...你d外星能力咁勁ar...
我無外星能力架喎..我只係一個假外星人..:096:

引用:
原帖由 peng830 於 2007-4-27 07:18 AM 發表

原來你同on on一樣ca..佬翻...:096:
:086: 殊..唔好咁大聲話我係老翻啦..人地會唔好意思架..:027: :096:

引用:
原帖由 goodboyping 於 2007-4-27 07:21 AM 發表
:036:
早晨:036:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆