[討論] 黃金少年大結局

收藏  |  訂閱
15  2.1k

[討論] 黃金少年大結局

聽完黃金少年結局覺得點      我覺得佢好似仲隱藏左d伏線          雖然佢話黃金少年完左  但係你地會唔會覺得佢出黃金少年2呢?
黃金少年 4個season
黃金少年2 4個season
咁都行得通wo@@

黃金少年season4
today 大結局左拿????

我覺得結果都係一樣
發明俠輸左
時光機講過佢番去都係會死
因為歷史係改唔到

引用:
原帖由 cuff 於 2007-4-27 06:37 PM 發表
我覺得結果都係一樣
發明俠輸左
時光機講過佢番去都係會死
因為歷史係改唔到
但係歷史改唔到  王龍就唔會返左去以前拎左發仔篇作文 跟住交俾洛佳              王龍係20年前死左亦都唔會有玩潮流股既佢

總係覺得個結局怪怪地....
完全都唔似係大結局...
好平淡咁就完左.....
個人覺得season4真係咁多個season中最無聊....
好似搵野黎搞咁......

引用:
原帖由 石器牛牛 於 2007-4-27 06:39 PM 發表

但係歷史改唔到  王龍就唔會返左去以前拎左發仔篇作文 跟住交俾洛佳              王龍係20年前死左亦都唔會有玩潮流股既佢
佢殺果個係20年後去的王龍ma
不過seasion4 d timeline已經亂曬= =

引用:
原帖由 gameant 於 2007-4-27 06:58 PM 發表

佢殺果個係20年後去的王龍ma
不過seasion4 d timeline已經亂曬= =
唔唔....不過有人話係萬世巨星節目中又播多個黃金少年既結局  係講周慕云 殺左德仔  @@

故事完了
但很多伏線都未解決
好像異能人的下場
Season 3的劇情跟Season 4不銜接等等

有點覺得是因為一開始沒有將四個Season的細節都寫好
現在有點不連接的感覺......

可能有後續也說不定
看看吧

Season 4的劇情還算緊湊
就算故事真的就這樣完了
我都覺得可以接受

引用:
原帖由 five56six 於 2007-4-27 08:03 PM 發表
故事完了
但很多伏線都未解決
好像異能人的下場
Season 3的劇情跟Season 4不銜接等等

有點覺得是因為一開始沒有將四個Season的細節都寫好
現在有點不連接的感覺......

可能有後續也說不定
看看吧

...
異能人應該係係發仔發動戰爭果陣俾佢招買晒  跟住俾平凡人反擊果陣清晒d異能人  而發仔返到去過去   我覺得佢死左係過去  有可能自殺  不過我都希望903可以有後續可以解釋下啦

前往最後回覆