上一頁下一頁
發新話題

重點"抽"擊~元旦 1月1日 P.43 634

收藏  |  訂閱
638  35.7k

引用:
原帖由 hk1122 於 2007-10-14 02:25 AM 發表
9場

13好好食~去馬的話臨場一定變熱門,狀態比上次好加上潛力驚人,係怕個騎師:071:
半冷
7山東名將

10場

7綫路精英   5榮進寶寶
半冷
3必索威  6智勇~全日重心

11場

2開心 ...
十則圍之下次加程應該得:041:

引用:
原帖由 ooappleoosm 於 2007-10-17 04:04 AM 發表

十則圍之下次加程應該得:041:
我都係咁睇:023:

10月21日

1場
4爆發力
10快都
7快活英雄
12中國智駒

3場   呢場隻大熱我個人就吾睇好,上場咁有利都勝吾到,呢次有機連 P 都無
比較喜歡  9和諧大使

4場
4俊利好  Q膽~無理由吾揀佢
9天域

5場
1寶樹多盈
7福建王子

8場
11好霸

9場
6俊歡騰
8牛精福星~好難得佢晨操咁有勁...可能真係最後一季

10場
2翱感~難得好馬有賠率
5龍的風采~呢型對手9成狀態都夠殺:131: :131: :131:
11一號種籽~今日個地岩哂佢:023:
14安畋~愈跑愈fit,呢次負輕磅可盡情爆發,主師吾騎...志叔騎應該問題不大:131: :131:

引用:
原帖由 hk1122 於 2007-10-20 09:47 PM 發表
10月21日

1場
4  爆發力
10  快都
7  快活英雄
12  中國智駒

2場
呢場應該會爆......

3場
比較喜歡  9  和諧大使

4場
4  俊利好  Q膽~無理由吾揀佢
9  天域
第一場almost一樣
support

引用:
原帖由 hk1122 於 2007-10-20 09:47 PM 發表
10月21日

1場
4  爆發力
10  快都
7  快活英雄
12  中國智駒

2場
呢場應該會爆......

3場
比較喜歡  9  和諧大使

4場
4  俊利好  Q膽~無理由吾揀佢
9  天域
第一場果堆馬成日都一齊跑真係非常混亂,我反而想搏下隻同佢地唔同既馬[鋼意],(杜利萊)開得齋既應該係冷門,而呢隻泥閘試準有賠率既馬可能幫到佢.....:097:

引用:
原帖由 kuskit 於 2007-10-20 10:10 PM 發表

第一場果堆馬成日都一齊跑真係非常混亂,我反而想搏下隻同佢地唔同既馬,(杜利萊)開得齋既應該係冷門,而呢隻泥閘試準有賠率既馬可能幫到佢.....:097:  
隻馬之前變化地吾掂......我本來都想博吓......:023:
不過真係要睇步速....佢咁重後上怕追吾切....:041:
13 點睇?

引用:
10月21日

1場
4爆發力
10快都
7快活英雄
12中國智駒

3場   呢場隻大熱我個人就吾睇好,上場咁有利都勝吾到,呢次有機連 P 都無
比較喜歡  9和諧大使

4場
4俊利好  Q膽~無理由吾揀佢
9天域
...
早晨呀老記,我吾會呃您地:096: 第五埸吾同路喎:025:

引用:
原帖由 ooappleoosm 於 2007-10-21 07:39 AM 發表

早晨呀老記,我吾會呃您地:096: 第五埸吾同路喎:025:
早呀~~呢次同"四大"鬥無理由吾支持吓自己:096:
你果兩隻當然會買....你講得出我一定信:041:

引用:
原帖由 hk1122 於 2007-10-20 10:58 PM 發表

隻馬之前變化地吾掂......我本來都想博吓......:023:
不過真係要睇步速....佢咁重後上怕追吾切....:041:
13 點睇?
哈.....追吾切我就唔怕,反而驚佢唔夠氣多D,個條練馬師可能旦哥上身以為隻隻都係長途馬.....:026: :122: :096:

引用:
原帖由 kuskit 於 2007-10-21 10:58 AM 發表

哈.....追吾切我就唔怕,反而驚佢唔夠氣多D,個條練馬師可能旦哥上身以為隻隻都係長途馬.....:026: :122: :096:  
又玩呢味野:044: :030: :044: :030: :096:
上季係 李廐 都叫交出成績...咁都轉倉..真係難服侍:096:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆