上一頁下一頁
發新話題

重點"抽"擊~元旦 1月1日 P.43 634

收藏  |  訂閱
638  35.7k

引用:
原帖由 有冇咁多名 於 2007-5-22 12:47 PM 發表
香港仔你又睇中左得意勝呀???
你arm吾arm:096:

引用:
原帖由 hk1122 於 2007-5-22 12:50 發表

你arm吾arm:096:
o岩得好緊要...:071: :071: :071:

另外實業成功又如何???

引用:
原帖由 有冇咁多名 於 2007-5-22 12:51 PM 發表

o岩得好緊要...:071: :071: :071:

另外實業成功又如何???
呢場好岩佢跑:131:
不過都幾混亂:032: 6叻百利 當銳 2牛精財星 又係博:030:
仲有幾隻都係吾可以吾要...呢場吾會係重心:097:

引用:
原帖由 hk1122 於 2007-5-22 13:01 發表

呢場好岩佢跑:131:
不過都幾混亂:032: 6叻百利 當銳 2牛精財星 又係博:030:
仲有幾隻都係吾可以吾要...呢場吾會係重心:097:  
果場我會加多隻西北三傻,叻百利同實業成功鐵角...:097: :097:

呢場只宜小注玩下,重心就免咯...:025: :025: :025:

引用:
原帖由 有冇咁多名 於 2007-5-22 01:26 PM 發表

果場我會加多隻西北三傻,叻百利同實業成功鐵角...:097: :097:

呢場只宜小注玩下,重心就免咯...:025: :025: :025:
你仲未食妟咩:071:
駕高 好fit:025: 所以咪話吾知點算好:096:

你冇出野好耐,今期要出:096:

引用:
原帖由 hk1122 於 2007-5-22 13:36 發表

你仲未食妟咩:071:
駕高 好fit:025: 所以咪話吾知點算好:096:  
食完返黎lu...:041: :041: :041:

引用:
原帖由 *職業賭徒* 於 2007-5-22 01:51 PM 發表
你冇出野好耐,今期要出:096:
出隻比你"叮":096:

引用:
原帖由 hk1122 於 2007-5-22 02:06 PM 發表

出隻比你"叮":096:
你好似只出過一隻....:092:
一路唔出...保持百分百勝出率:036: ....:030:

引用:
原帖由 *職業賭徒* 於 2007-5-22 02:09 PM 發表

你好似只出過一隻....:092:
一路唔出...保持百分百勝出率:036: ....:030:
收埋輸:071:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆