上一頁下一頁
發新話題

重點"抽"擊~元旦 1月1日 P.43 634

收藏  |  訂閱
638  35.6k

hk出post,一定要支持~~:098:

引用:
原帖由 hk1122 於 2007-5-8 11:19 PM 發表

咁樣支持,都係第一次聽:096: :028:
下一次好唔好都話good:071:
咪聽人點
呢場唔係咁簡單架:027:

引用:
原帖由 vickysoo 於 2007-5-8 11:16 PM 發表
132仲唔算重:044:
不過路有專長又幾有實力
但呢場賽果在於高智慧領放速度
勁好聲後上就要睇段速幫唔幫到佢啦
唔太熱p都諗得過:071:
磅位、排檔偏差太大
小心慢步速之下輕磅而跟前馬掃晒:030:
支持得好勉強下:071: :096: 我睇vickysoo兄買四連環先會拖佢做腳:071:

引用:
原帖由 vickysoo 於 2007-5-8 11:16 PM 發表
132仲唔算重:044:
不過路有專長又幾有實力
但呢場賽果在於高智慧領放速度
勁好聲後上就要睇段速幫唔幫到佢啦
唔太熱p都諗得過:071:
磅位、排檔偏差太大
小心慢步速之下輕磅而跟前馬掃晒:030:
多謝~~多謝:098:
到時真係比你頂住就:022::017:

引用:
原帖由 kuskit 於 2007-5-8 11:18 PM 發表

哈......「8次出賽 2w  3次第2  4次第3」・:131:  有咁強既數據支持真係無得否定・:023:
祝...............旗開得勝!!:036:  
kuskit兄...見笑啦:027:

引用:
原帖由 tc6060 於 2007-5-8 11:23 PM 發表
hk出post,一定要支持~~:098:
多謝 tc :071: :071: :097:

引用:
原帖由 goedwin 於 2007-5-8 11:23 PM 發表

支持得好勉強下:071: :096: 我睇vickysoo兄買四連環先會拖佢做腳:071:
佢一番好意,無理由吾理佢:096:

引用:
原帖由 goedwin 於 2007-5-8 11:23 PM 發表

以馬論馬當然賽績好首選啦
但呢場幾個華人騎師學會心靈相通
排位同磅位都好
成班鬼佬抬晒個彩池
馬迷唔係咁易搵到食架:027:

咁咪好羅!可以顯示實力及信心表現!:098:

引用:
原帖由 vickysoo 於 2007-5-8 11:31 PM 發表

以馬論馬當然賽績好首選啦
但呢場幾個華人騎師學會心靈相通
排位同磅位都好
成班鬼佬抬晒個彩池
馬迷唔係咁易搵到食架:027:
我都系咁話,如果到尾塲要追數就pk啦:025:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆