上一頁下一頁
發新話題

重點"抽"擊~元旦 1月1日 P.43 634

收藏  |  訂閱
638  35.6k

引用:
原帖由 goedwin 於 2007-5-8 11:34 PM 發表

我都系咁話,如果到尾塲要追數就pk啦:025:
今次尾場比較難攪...唔同上次冇義氣場合...:096:

支持一下先得:036: :036:

引用:
原帖由 dehum 於 2007-5-8 11:33 PM 發表
咁咪好羅!可以顯示實力及信心表現!:098:
係呀~~不過呢場要小心
怕佢底出:097:

支持香港仔....呢隻d飛真係似樣...而且今季都仲未交代...
季初輸比俊歡騰...而自己做1.38.8真係唔野小...

引用:
原帖由 percyng 於 2007-5-8 11:37 PM 發表
支持一下先得:036: :036:
多謝!!!版主~~支持:071:

引用:
原帖由 jj1969 於 2007-5-8 11:42 PM 發表
支持香港仔....呢隻d飛真係似樣...而且今季都仲未交代...
季初輸比俊歡騰...而自己做1.38.8真係唔野小...
jj兄~~呢隻野太準...無得吾要:097:
位置一定有...係怕博得多:096: 仲有底出

引用:
原帖由 hk1122 於 2007-5-8 11:41 PM 發表

係呀~~不過呢場要小心
怕佢底出:097:
大摩去馬,文家良識做野!:096:

引用:
原帖由 愛的彩虹 於 2007-5-8 11:36 PM 發表

今次尾場比較難攪...唔同上次冇義氣場合...:096:
冇義氣得嚟都有4倍w10零倍Q算ok 啦,不過睇到韋達輸到D人吾系好敢買:044: , 反為柏寶騎兩隻雷射同月悉尼就瘋狂落飛:044:

引用:
原帖由 dehum 於 2007-5-8 11:48 PM 發表

大摩去馬,文家良識做野!:096:
會吾會掉番轉先真ga:030:

引用:
原帖由 goedwin 於 2007-5-8 11:50 PM 發表

冇義氣得嚟都有4倍w10零倍Q算ok 啦,不過睇到韋達輸到D人吾系好敢買:044: , 反為柏寶騎兩隻雷射同月悉尼就瘋狂落飛:044:
我就係以為佢會冇義氣到大熱Q....結果佢開隻顛窿出黎...真係唔得佢死...係就唔該冇義氣到盡...:096:

我不嬲都冇乜義氣既...:096:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆