上一頁下一頁
發新話題

重點"抽"擊~元旦 1月1日 P.43 634

收藏  |  訂閱
638  35.6k

引用:
原帖由 愛的彩虹 於 2007-5-8 11:00 PM 發表
第一次開post...大個仔...實支持你...:096:
你話金錢上支持:096:

引用:
原帖由 *職業賭徒* 於 2007-5-8 11:53 PM 發表

你話金錢上支持:096:
你條友仔...你都係會員之一...尋晚我記得仲升埋你做會長...快d真金白銀以表支持..:071:

引用:
原帖由 愛的彩虹 於 2007-5-8 11:57 PM 發表

你條友仔...你都係會員之一...尋晚我記得仲升埋你做會長...快d真金白銀以表支持..:071:
不如夾份:122: 一人5蚊...買P好啦:086:

引用:
原帖由 *職業賭徒* 於 2007-5-9 12:04 AM 發表

咦咦...呢個ok喎...駛唔駛搵番有冇咁多名兄番黎...再搵多個...每人2.5...:097:

係買p架咋...:097:

引用:
原帖由 愛的彩虹 於 2007-5-8 11:57 PM 發表

引用:
原帖由 *職業賭徒* 於 2007-5-9 12:04 AM 發表

你兩個一人買返5皮先啦:096:
5皮=50000元

引用:
原帖由 愛的彩虹 於 2007-5-9 12:06 AM 發表

咦咦...呢個ok喎...駛唔駛搵番有冇咁多名兄番黎...再搵多個...每人2.5...:097:

啱聽:036: :036:
搵埋香港仔佢自己咪得:097: ,叫佢買佢出錢先:096: :071:

引用:
原帖由 *職業賭徒* 於 2007-5-9 12:09 AM 發表

搵埋香港仔佢自己咪得:097: ,叫佢買佢出錢先:096: :071:
哈哈...佢出完雞又要出豉油...正宗買通fans團...:096:

佢岩岩叫我地每人買5皮...:096:

出野喇下話,梗係要撐下...

引用:
原帖由 愛的彩虹 於 2007-5-9 00:06 發表

咿,我聽到有人話夾錢喎,玩咩先...:071: :071: :071:

引用:
原帖由 *職業賭徒* 於 2007-5-9 12:09 AM 發表
引用:
原帖由 愛的彩虹 於 2007-5-9 12:11 AM 發表

哈哈...佢出完雞又要出豉油...正宗買通fans團...:096:

佢岩岩叫我地每人買5皮...:096:
你地係度打氣搞事定:044: :046:  :071:  
快d過數比我,等我幫你地買 :096:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆