上一頁下一頁
發新話題

重點"抽"擊~元旦 1月1日 P.43 634

收藏  |  訂閱
638  35.6k

引用:
原帖由 愛的彩虹 於 2007-5-9 12:11 AM 發表

哈哈...佢出完雞又要出豉油...正宗買通fans團...:096:

佢岩岩叫我地每人買5皮...:096:
佢撗掂買開,叫佢出住錢買埋先:071:
我地好忙要幫佢打氣呀:097: :036:
橫掂實中....不如買大d...叫香港仔買左先:096:

引用:
原帖由 愛的彩虹 於 2007-5-9 12:11 AM 發表

哈哈...佢出完雞又要出豉油...正宗買通fans團...:096:

佢岩岩叫我地每人買5皮...:096:
系咪"大"5皮?:044:  輸左有回扣:071:

引用:
原帖由 goedwin 於 2007-5-9 12:15 AM 發表

系咪"大"5皮?:044:  輸左有回扣:071:
錯...係買樽五加皮俾佢算鬼數...買佢怕...:071:

引用:
原帖由 *職業賭徒* 於 2007-5-9 12:15 AM 發表

佢撗掂買開,叫佢出住錢買埋先:071:
我地好忙要幫佢打氣呀:097: :036:
橫掂實中....不如買大d...叫香港仔買左先:096:
1比10000...佢買1萬我地買1蚊...即係佢要我地買10蚊就...:096:

引用:
原帖由 有冇咁多名 於 2007-5-9 12:11 AM 發表
出野喇下話,梗係要撐下...
thank you~~!!!:096: :071: :098:

引用:
原帖由 有冇咁多名 於 2007-5-9 12:14 AM 發表

咿,我聽到有人話夾錢喎,玩咩先...:071: :071: :071:
我地咪組成左香港仔打氣團既...

而家要幫佢打緒頭炮...你出唔出2.5以表支持...:096:

引用:
原帖由 愛的彩虹 於 2007-5-9 12:17 AM 發表

1比10000...佢買1萬我地買1蚊...即係佢要我地買10蚊就...:096:
再玩佢下次唔出架:096:
:071:
冇死火馬睇

引用:
原帖由 愛的彩虹 於 2007-5-9 12:17 AM 發表

錯...係買樽五加皮俾佢算鬼數...買佢怕...:071:
玩野:046: 開左吾夠1個鐘以經咁多版:071:
真係多謝你:096: 睇嚟你3200米都到:097::096:

引用:
原帖由 hk1122 於 2007-5-9 12:23 AM 發表

玩野:046: 開左吾夠1個鐘以經咁多版:071:
真係多謝你:096: 睇嚟你3200米都到:097::096:
你錯啦....我玩開英國障礙大賽...即係7xxx那場...仲要有欄跳...:096:

引用:
原帖由 *職業賭徒* 於 2007-5-9 12:21 AM 發表

再玩佢下次唔出?br /> :071:
冇死火馬睇  
仲有你:046: :096: 成日玩底出:071:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆