上一頁下一頁
發新話題

重點"抽"擊~元旦 1月1日 P.43 634

收藏  |  訂閱
638  35.7k

引用:
原帖由 hk1122 於 2007-10-6 07:27 PM 發表
1場
估計有利前領或守好位,此場搶放馬不小, 5旦L先知 個人睇好........

11好當家 > 5?br />
2場
8好兄弟 > 6飛躍龍門 > 10小戰士 > 7金獅勇將       不明物體 3實業飛駒

3場
9天域 > ...
哈.....原本淨貼頭三場咪好地地o羅,:023: 做乜又貼咁多場呢.....:041:

引用:
原帖由 *職業賭徒* 於 2007-10-7 12:56 PM 發表

係我都唔奇,呢輪真係懶:027:
快d返嚟啦,等緊你開飯:023:

引用:
原帖由 jjChui 於 2007-10-7 12:56 PM 發表

肥胡同杜生都要數胡  ar~~:025:
下次仲敢吾敢買?:071:

引用:
原帖由 naturalism 於 2007-10-7 01:54 PM 發表

中了2場三重彩。:041:  
多得你啟發:036:

引用:
原帖由 kuskit 於 2007-10-7 06:46 PM 發表

哈.....原本淨貼頭三場咪好地地o羅,:023: 做乜又貼咁多場呢.....:041:  
有頭威...無尾陣:028: :028:
下次吾學人出咁多...一,兩場重心....跟住每場一隻算:046:

多謝支持先.....希望無毒中大家:025: :096:

引用:
原帖由 hk1122 於 2007-10-7 11:00 PM 發表

...無尾陣:028: :028:
下次吾學人出咁多...一,兩場重心....跟住每場一隻算:046:
哈.....有頭威我都同你一樣,分別可能係你無輸突,而我就無咁好彩了.....:122:

引用:
原帖由 kuskit 於 2007-10-7 11:31 PM 發表

哈.....有頭威我都同你一樣,分別可能係你無輸突,而我就無咁好彩了.....:122:   
我今日都 kk聲 咁燒銀紙:043:

經過恐怖嘅一周,又係重生嘅時候:071:

吾知大家做緊功課未?有心水快d拎出嚟煙酒煙酒:041:

引用:
原帖由 hk1122 於 2007-10-13 11:48 AM 發表
經過恐怖嘅一周,又係重生嘅時候:071:

吾知大家做緊功課未?有心水快d拎出嚟煙酒煙酒:041:
咩野叫做[煙酒煙酒]:028: ?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆