上一頁下一頁
發新話題

重點"抽"擊~元旦 1月1日 P.43 634

收藏  |  訂閱
638  35.7k

未玩過馬仔

想睇下運仔

巴打們有咩好跟?:071:

引用:
原帖由 hk1122 於 2007-10-20 09:47 PM 發表
10月21日

1場
4爆發力
10快都
7快活英雄
12中國智駒

3場   呢場隻大熱我個人就吾睇好,上場咁有利都勝吾到,呢次有機連 P 都無
比較喜歡  9和諧大使

4場
4俊利好  Q膽~無理由吾揀佢
9天域
...
努力!上上上!:071:

引用:
原帖由 kuskit 於 2007-10-21 10:58 AM 發表

哈.....追吾切我就唔怕,反而驚佢唔夠氣多D,個條練馬師可能旦哥上身以為隻隻都係長途馬.....:026: :122: :096:  
但哥係[長氣袋],啲女都怕左佢,不過佢揀[長氣馬]同[練氣]係有一手,因為佢吾鐘意啲女肥,所以買馬吾揀[肉身馬]:096:

引用:
原帖由 dehum 於 2007-10-21 12:48 PM 發表

努力!上上上!:071:
可惜又係只中頭關:043:

引用:
原帖由 hk1122 於 2007-10-27 09:27 AM 發表

可惜又係只中頭關:043:
咁早上網,今日唔駛返工咩??:071:

引用:
原帖由 tc6060 於 2007-10-27 11:55 AM 發表

咁早上網,今日唔駛返工咩??:071:
吾洗:071:

韋達連場大熱,估吓佢贏到幾多隻....:096:

今日真係無咩重心場次..:041:

只係玩吓馬廐過關():096:
仲有谷草專家:023: [葉,方]:096:
吾好話我吾提大家賀生生日:071:
加上會博4場 6馬必威 無Q:032:

11月11日    還看蘇大師:027: :096: :041:

踏入11月份賽事,好多馬廐都曾經起孖,係差佢未表演:096: 呢次仲吾輪到佢:046: :071:
練馬師第 1 場第 2 場第 3 場第 4 場第 5 場第 6 場第 7 場第 8 場第 9 場第 10 場第 11 場
賽事班次
途程
賽道
第4班
1400米
草地
第4班
1200米
草地
第1班
1200米
草地
第2班
2000米
草地
第5班
1400米
草地
第4班
1600米
草地
第3班
1200米
草地
三歲及以上
2000米
草地
第3班
1200米
草地
第3班
1400米
草地
第2班
1600米
草地
蘇保羅 春風德宜永利多零距離源活海活力金剛
家福
同心協力怒火優勢
1場    機會平平
2場    質新馬甚多,機會又係一半半
          6超班係為真係超班要跑過先知:096: 不過馬主好冷,兄弟們小心
         主要對手 1,4,13,14   神經馬 3,10   自己留意馬 9
6場    有"柏"無"韋"
7場    跑開1650走來跑1200博咩??
          主要對手1,3,4,9,14     神經馬 13   
8場    贏就吾敢講,但一隻入位置吾難
10場  呢場又係一個亂局.....望佢攏前走入Q
11場  中左呢隻去邊都得:096: 對住咁多"大老虎"都係得18倍...吾通佢係"獅子":071:

支持

引用:
原帖由 www.338 於 2007-11-11 12:09 PM 發表
支持
希望你吾會輸到吾敢再嚟:071:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆