上一頁下一頁
發新話題

重點"抽"擊~元旦 1月1日 P.43 634

收藏  |  訂閱
638  35.7k

引用:
原帖由 有冇咁多名 於 2007-5-9 12:36 AM 發表

天晚禾唔得閒喎...今晚吹9先呢不如...:071: :071: :071:
你買左未姐..."勁好聲"呀衰鬼...:096:

我都撐下先,,,不過我覺我太重磅啦,:071:

引用:
原帖由 愛的彩虹 於 2007-5-9 00:37 發表

你買左未姐..."勁好聲"呀衰鬼...:096:
係咪真係有$2.5買架,張飛點填架姐...:096: :096: :096:

引用:
原帖由 有冇咁多名 於 2007-5-9 12:40 AM 發表

係咪真係有$2.5買架,張飛點填架姐...:096: :096: :096:
傻啦...唔駛...你聽日過2個半俾香港仔...職業同我都會,...跟住佢幫我地買10蚊...咪4個人分囉...:096:

第一次fans團以勝利振軍心...:046:

引用:
原帖由 愛的彩虹 於 2007-5-9 12:43 AM 發表

傻啦...唔駛...你聽日過2個半俾香港仔...職業同我都會,...跟住佢幫我地買10蚊...咪4個人分囉...:096:

加多份可以嗎,,,,我都耍入隊:096:

引用:
原帖由 愛的彩虹 於 2007-5-9 00:43 發表

真係大鄉里,搵黎搵去卒之搵到個投注區仲想問下有冇得買兩個半...:096: :096: :096:

引用:
原帖由 四眼輝 於 2007-5-9 12:40 AM 發表
我都撐下先,,,不過我覺我太重磅啦,:071:
輝哥仔當然唔會太重磅...呢場未刨....不過驟眼睇機會馬都真係唔少...:097:

不過我對香港仔有信心...:096:

引用:
原帖由 四眼輝 於 2007-5-9 12:45 AM 發表

加多份可以嗎,,,,我都耍入隊:096:
好...咁就每人夾2.5...香港仔自己另外搵10萬出黎買...:096:

引用:
原帖由 有冇咁多名 於 2007-5-9 12:45 AM 發表

真係大鄉里,搵黎搵去卒之搵到個投注區仲想問下有冇得買兩個半...:096: :096: :096:
你有冇入到2.5入去...跟住俾佢話注碼不足...:096:

"實扑" 下你先 :036:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆