上一頁下一頁
發新話題

重點"抽"擊~元旦 1月1日 P.43 634

收藏  |  訂閱
638  35.7k

引用:
原帖由 愛的彩虹 於 2007-5-9 12:46 AM 發表

輝哥仔當然唔會太重磅...呢場未刨....不過驟眼睇機會馬都真係唔少...:097:

不過我對香港仔有信心...:096:
132磅喎,,都唔重,,,如果慢步速點算:044:

引用:
原帖由 愛的彩虹 於 2007-5-9 12:46 AM 發表

好...咁就每人夾2.5...香港仔自己另外搵10萬出黎買...:096:
入去邊,,,話我知,,即過:096:

引用:
原帖由 愛的彩虹 於 2007-5-9 00:48 發表

你有冇入到2.5入去...跟住俾佢話注碼不足...:096:
好彩番轉頭睇番你個post,唔係變左傻仔...:096: :096:

另外可以轉0.5架咩???

引用:
原帖由 愛的彩虹 於 2007-5-9 12:48 AM 發表

你有冇入到2.5入去...跟住俾佢話注碼不足...:096:
http://www.188channel.com/viewthread.php?tid=3937391&extra=page%3D1
我呢隻點睇呀彩虹兄,,比下意見:071:

引用:
原帖由 有冇咁多名 於 2007-5-9 12:52 AM 發表

好彩番轉頭睇番你個post,唔係變左傻仔...:096: :096:

另外可以轉0.5架咩???
梗係唔得啦...最少都以5蚊為單位嘛...2蚊...咁點會有0.5....:097:

算啦...真心話勒...唔玩佢..我會買10蚊支持下個衰仔既...:097:

引用:
原帖由 四眼輝 於 2007-5-9 12:51 AM 發表

入去邊,,,話我知,,即過:096:
哈...香港仔就係知我地會過數俾佢不負責任閃走左???:043:

引用:
原帖由 四眼輝 於 2007-5-9 12:50 AM 發表

132磅喎,,都唔重,,,如果慢步速點算:044:
以佢可以齋輸俾"銀太陽"既成績睇...呢組馬可以有威脅而唔係食晒囉...因為其實都要睇1,2既谷草性能如何...唔驚全程唔見影...想最後有大驚喜既買3可能最過癮...分分鐘最後先係鏡頭度出現...:096:

好...小弟又係時候休息先啦...晚安啦各位...

香港仔萬歲...:097:

引用:
原帖由 愛的彩虹 於 2007-5-9 12:59 AM 發表
好...小弟又係時候休息先啦...晚安啦各位...

香港仔萬歲...:097:  
886,,,彩虹兄,:036:

引用:
原帖由 愛的彩虹 於 2007-5-9 00:56 發表

以佢可以齋輸俾"銀太陽"既成績睇...呢組馬可以有威脅而唔係食晒囉...因為其實都要睇1,2既谷草性能如何...唔驚全程唔見影...想最後有大驚喜既買3可能最過癮...分分鐘最後先係鏡頭度出現...:096:
尾場我本來已經放棄左,但為左撐香港仔,10蚊點都要支持下...:071: :071: :071:

交低左d聽晚功課先...

第二場鍾意金好彩,無他,響沙田兜兩鋪都輸唔遠番黎主場用主戰騎師抽好檔,係波.對手應該係1,2一對,兩隻都有班,但分別出自兩個麻煩馬房,仲要兩隻都熱... 冷腳泰山英雄,上兩場試到準哂今次用個跑放頭馬尺寸不俗o既王志偉,拖住. 如果搏1,2死一隻可以補隻堅毅.

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆