上一頁下一頁
發新話題

重點"抽"擊~元旦 1月1日 P.43 634

收藏  |  訂閱
638  35.6k

但第二場有兩隻好奇怪配搭0既馬喎!
9,大滿貫呢場有咁多人唔用,用魯柏軒,想贏定想輸呀
11.彪形大漢呢場用杜鵬志呢個配搭有兩p一個第四架
留意下呀

引用:
原帖由 dingding_y2k 於 2007-5-9 12:50 AM 發表
"實扑" 下你先 :036:
有"何生"你支持"大摩"佢一定吾感玩野:046: :071:

引用:
原帖由 愛的彩虹 於 2007-5-9 12:54 AM 發表

哈...香港仔就係知我地會過數俾佢不負責任閃走左???:043:
一起身見到你班友係我地頭玩野:019: 真係火都嚟:046: :024: :012: :angry:
今晚罰你地去馬版果度投注1w3p 最小500分一野 8場
5勁好聲5 132 巫斯義約翰摩亞

吾買果個今晚"加得勁":096: :071: :097:

引用:
原帖由 hk1122 於 2007-5-9 10:26 發表

一起身見到你班友係我地頭玩野:019: 真係火都嚟:046: :024: :012: :angry:
今晚罰你地去馬版果度投注1w3p 最小500分一野 8場 5http://www.hkjc.com/images/raceColor/E255.gif勁好聲5 132 巫斯義約翰 ...
唔等你行轉背,唔同兜口兜面咩...:096: :096: :096:

引用:
原帖由 hk1122 於 2007-5-9 10:26 發表

今晚罰你地去馬版果度投注1w3p 最小500分一野 8場 5http://www.hkjc.com/images/raceColor/E255.gif勁好聲5 132 巫斯義約翰 ...
仲有,你行字咁細,仲衰過d電訊公司條款...:071: :071: :071:

引用:
原帖由 有冇咁多名 於 2007-5-9 11:37 AM 發表

唔等你行轉背,唔同兜口兜面咩...:096: :096: :096:
引用:
原帖由 有冇咁多名 於 2007-5-9 11:39 AM 發表

仲有,你行字咁細,仲衰過d電訊公司條款...:071: :071: :071:
呢d咪"手段"囉:096: 你地咁多人講左咁多,我都係一句啫:071:
不過話時話我隻"推介"位置超級熱:096: 一切都係估計之中:097:
如果步速慢隻 3 除時贏得,仲有計算尾場例爆呢個point加隻多 10 幾好分仲有好檔:097:

引用:
原帖由 hk1122 於 2007-5-9 11:55 發表

呢d咪"手段"囉:096: 你地咁多人講左咁多,我都係一句啫:071:
不過話時話我隻"推介"位置超級熱:096: 一切都係估計之中:097:
如果步速慢隻 3 除時贏得,仲有計算尾場例爆呢個p ...
你睇下我d存款就知我係赤貧戶,仲要1w3p 五舊...:029: :029: :029:

不過算啦,位置冇問題...:098: :098: :098:

引用:
原帖由 有冇咁多名 於 2007-5-9 11:59 AM 發表

你睇下我d存款就知我係赤貧戶,仲要1w3p 五舊...:029: :029: :029:

不過算啦,位置冇問題...:098: :098: :098:
做樣都要:096: 比吓面:071:
最多過比你:071:

引用:
原帖由 hk1122 於 2007-5-9 12:01 發表

做樣都要:096: 比吓面:071:
最多過比你:071:
撐你就義不容辭架喇,唔驚冇錢...

引用:
原帖由 有冇咁多名 於 2007-5-9 12:07 PM 發表

撐你就義不容辭架喇,唔驚冇錢...
哈~再次多謝你 我係話分呀:071: :043:
真金白銀留返買自己d心水先啦:097:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆