重點"抽"擊~元旦 1月1日 P.43 634

收藏  |  訂閱
10  35.7k

:036: 嘩! 我都飛身過嚟支持下你啦:036: 有冇睇今日蘋果話大摩上次點同馬主講?

引用:
原帖由 vickysoo 於 2007-5-8 11:16 PM 發表
132仲唔算重:044:
不過路有專長又幾有實力
但呢場賽果在於高智慧領放速度
勁好聲後上就要睇段速幫唔幫到佢啦
唔太熱p都諗得過:071:
磅位、排檔偏差太大
小心慢步速之下輕磅而跟前馬掃晒:030:
支持得好勉強下:071: :096: 我睇vickysoo兄買四連環先會拖佢做腳:071:

引用:
原帖由 vickysoo 於 2007-5-8 11:31 PM 發表

以馬論馬當然賽績好首選啦
但呢場幾個華人騎師學會心靈相通
排位同磅位都好
成班鬼佬抬晒個彩池
馬迷唔係咁易搵到食架:027:
我都系咁話,如果到尾塲要追數就pk啦:025:

引用:
原帖由 愛的彩虹 於 2007-5-8 11:36 PM 發表

今次尾場比較難攪...唔同上次冇義氣場合...:096:
冇義氣得嚟都有4倍w10零倍Q算ok 啦,不過睇到韋達輸到D人吾系好敢買:044: , 反為柏寶騎兩隻雷射同月悉尼就瘋狂落飛:044:

引用:
原帖由 dehum 於 2007-5-8 11:48 PM 發表

大摩去馬,文家良識做野!:096:
會吾會掉番轉先真ga:030:

引用:
原帖由 愛的彩虹 於 2007-5-9 12:11 AM 發表

哈哈...佢出完雞又要出豉油...正宗買通fans團...:096:

佢岩岩叫我地每人買5皮...:096:
系咪"大"5皮?:044:  輸左有回扣:071:

引用:
原帖由 hk1122 於 2007-5-8 10:52 PM 發表
下季:122:
盈綵
無極
聲威旺
永旺財
再度豪情
元武者-----------傷後未回復水準..需要再?br /> 綫路精英----暫時可能1600最好
永旺財
駿寶-------熱飛冷插:044: :097:
好好食
世界波
旺國手
飛 ...
話時話個日有冇買一口田呢? 功夫下季再見咁週四出買吾買?

引用:
原帖由 hk1122 於 2007-5-22 11:47 AM 發表

有呀~~!!:096: 你一定食到好飽
功夫...等賠率出左先話你知:097:
一口田中P中Q輸win, 爭左幾皮野:025:

功夫威利來大小告會吾會食Q?:023:  照睇冇第三隻有威脅

引用:
原帖由 hk1122 於 2007-5-22 11:58 AM 發表

弗o意勝 用皇牌報名
軟地一流頂:023: 七星樂園都幾鐘意

引用:
原帖由 hk1122 於 2007-7-4 11:12 PM 發表

網上報紙:041: :096:
預我一份:071: 執頭執尾都好,點都好過珊菜絲g:096:

前往最後回覆