42 12345
上一頁下一頁
發新話題

重點"抽"擊~元旦 1月1日 P.43 634

收藏  |  訂閱
41  35.6k

引用:
原帖由 hk1122 於 2007-5-8 10:52 PM 發表
穩陣派~~~聽晚推介 8場 皮亞士紀念挑戰盃(讓賽) , 22:50 , 第1班, 草地, "B" , 1650米 , 好地5http://www.hkjc.com/images/raceColor/E255.gif勁好聲5 132 巫斯義約翰摩亞1028 100 TT 9/2/2/11/4/3 ...
哈......「8次出賽 2w  3次第2  4次第3」・:131: 有咁強既數據支持真係無得否定・:023:
祝...............旗開得勝!!:036:

引用:
原帖由 hk1122 於 2007-6-30 07:41 PM 發表
1場 11利是鋒
上場1650米似試馬...谷草11檔都搶出嚟追隻放頭馬..仲一路係外側度跑....返到嚟最後300米左右開始無力
呢次跑1400米排 7檔 又睇吓可吾可以守到好位入3甲返嚟:035:

2 ...
D字太細睇得唔太容易,:122: 不過D理據唔錯.....:023: :036:

引用:
原帖由 karlton 於 2007-7-4 12:18 PM 發表

咁要插佢一鑊勁, 補數:096:
哈.....我驚D劍可能會整傷你.....:096:

引用:
原帖由 hk1122 於 2007-7-12 04:03 PM 發表

華心寶-----無仇報呀.....:029: :029:
哈.....隻"華心寶"上季我都幫佢買左唔小保險注,下季可以慳返唔小....:096:

引用:
原帖由 hk1122 於 2007-7-13 01:11 PM 發表

想買嘅話買同主馬囉:071:
呀:035: ......仲要買同主馬:092:   ............:030: ......:044:......:020: :028: :032:

引用:
原帖由 hk1122 於 2007-8-1 02:55 AM 發表
來季注意馬廐
蔡廐~~睇吓大家買得幾多:096:

薜廐~~上季好多馬減左分....又睇吓會吾會反彈:096: 再無表現可以不理:041:

蔡廐
轉數高~~06/07 蔡約翰練馬師賽馬 ...
蔡廄D高班馬除左[好利威]同[零用錢]其它真係唔多睇好,:025: 不過整係隻[勇士]同[恭喜]加埋巳經唔知贏幾多場了....:131: :036:   

引用:
原帖由 hk1122 於 2007-8-1 12:34 PM 發表

更係有:096:
呢個痴線佬贏親都好分:030: :003:
哈....等我得閒又去(賀廄)睇下佢有乜好野先.....:071:

引用:
原帖由 hk1122 於 2007-8-1 12:53 PM 發表

博士今日你吾係好吾得閒咩?????:096:

隻"雄爆"咁樣有飛睇佢幾時交代:071:

南華精英--吾好咁快玩完:026: :029:

練馬師賽馬團體---我對呢d馬留意多d:096:
哈.....其實今日反而好得閒,因為信我既大部份客戶一早就巳經沽清所有貨去哂旅行放假,等到9月初見低位時再買過,:041:  
只係有幾個唔聽話既客仔見尋日個市反彈怕蝕底,係都一定要追入去買"匯豐"阻住我放假,依家佢地知道唔聽(羅拔仔)話既後果了...:025: :096:
另外隻"雄爆"小弟就未睇得出佢有幾勁,:035: 但隻"南華精英"好大機會跑得番,暫時亦睇唔到會值幾多分,保守估計90分無走雞...:023: :131: :036:

引用:
原帖由 hk1122 於 2007-8-1 02:10 PM 發表

果幾位人兄都幾慘:030: :028: :096:

雄爆--真係吾識睇:096: 不過見佢兩次都咁嘅價位真係搵鬼買:071:
佢兩次都搵"柏寶"老兄出手.........睇嚟真係有人好心急:096:

南華精英 ...
下季初出果場就仲有D未必跑得番既顧忌,如果有30$巳經算唔錯啦....:097:

引用:
原帖由 hk1122 於 2007-8-1 02:35 PM 發表

咁又係......:028:

吾好好似"勁爆力"咁就ok:025:
哈.....今日見到D同事槐面好"",我都係早D放工算啦,聽日再傾..... :097:

42 12345
上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆