重點"抽"擊~元旦 1月1日 P.43 634

收藏  |  訂閱
33  35.6k

第一次開post...大個仔...實支持你...:096:

引用:
原帖由 hk1122 於 2007-5-8 11:09 PM 發表

多謝你先:071: 贏多d
有~~大摩話 勁好聲 吾做:071: :096:  
那段野個人覺得聽下就算...我死唔信上次佢隻"領闖"贏係意外...:096:

引用:
原帖由 goedwin 於 2007-5-8 11:34 PM 發表

我都系咁話,如果到尾塲要追數就pk啦:025:
今次尾場比較難攪...唔同上次冇義氣場合...:096:

引用:
原帖由 goedwin 於 2007-5-8 11:50 PM 發表

冇義氣得嚟都有4倍w10零倍Q算ok 啦,不過睇到韋達輸到D人吾系好敢買:044: , 反為柏寶騎兩隻雷射同月悉尼就瘋狂落飛:044:
我就係以為佢會冇義氣到大熱Q....結果佢開隻顛窿出黎...真係唔得佢死...係就唔該冇義氣到盡...:096:

我不嬲都冇乜義氣既...:096:

引用:
原帖由 *職業賭徒* 於 2007-5-8 11:53 PM 發表

你話金錢上支持:096:
你條友仔...你都係會員之一...尋晚我記得仲升埋你做會長...快d真金白銀以表支持..:071:

引用:
原帖由 *職業賭徒* 於 2007-5-9 12:04 AM 發表

不如夾份:122: 一人5蚊...買P好啦:086:
咦咦...呢個ok喎...駛唔駛搵番有冇咁多名兄番黎...再搵多個...每人2.5...:097:

係買p架咋...:097:

引用:
原帖由 *職業賭徒* 於 2007-5-9 12:09 AM 發表

啱聽:036: :036:
搵埋香港仔佢自己咪得:097: ,叫佢買佢出錢先:096: :071:
哈哈...佢出完雞又要出豉油...正宗買通fans團...:096:

佢岩岩叫我地每人買5皮...:096:

引用:
原帖由 goedwin 於 2007-5-9 12:15 AM 發表

系咪"大"5皮?:044:  輸左有回扣:071:
錯...係買樽五加皮俾佢算鬼數...買佢怕...:071:

引用:
原帖由 *職業賭徒* 於 2007-5-9 12:15 AM 發表

佢撗掂買開,叫佢出住錢買埋先:071:
我地好忙要幫佢打氣呀:097: :036:
橫掂實中....不如買大d...叫香港仔買左先:096:
1比10000...佢買1萬我地買1蚊...即係佢要我地買10蚊就...:096:

引用:
原帖由 有冇咁多名 於 2007-5-9 12:14 AM 發表

咿,我聽到有人話夾錢喎,玩咩先...:071: :071: :071:
我地咪組成左香港仔打氣團既...

而家要幫佢打緒頭炮...你出唔出2.5以表支持...:096:

前往最後回覆