上一頁下一頁
發新話題

重點"抽"擊~元旦 1月1日 P.43 634

收藏  |  訂閱
299  35.7k

引用:
原帖由 jj1969 於 2007-5-8 11:42 PM 發表
支持香港仔....呢隻d飛真係似樣...而且今季都仲未交代...
季初輸比俊歡騰...而自己做1.38.8真係唔野小...
jj兄~~呢隻野太準...無得吾要:097:
位置一定有...係怕博得多:096: 仲有底出

引用:
原帖由 愛的彩虹 於 2007-5-8 11:57 PM 發表

你條友仔...你都係會員之一...尋晚我記得仲升埋你做會長...快d真金白銀以表支持..:071:
引用:
原帖由 *職業賭徒* 於 2007-5-9 12:04 AM 發表

不如夾份:122: 一人5蚊...買P好啦:086:
你兩個一人買返5皮先啦:096:
5皮=50000元

引用:
原帖由 *職業賭徒* 於 2007-5-9 12:09 AM 發表
啱聽:036: :036:
搵埋香港仔佢自己咪得:097: ,叫佢買佢出錢先:096: :071:
引用:
原帖由 愛的彩虹 於 2007-5-9 12:11 AM 發表

哈哈...佢出完雞又要出豉油...正宗買通fans團...:096:

佢岩岩叫我地每人買5皮...:096:
你地係度打氣搞事定:044: :046:  :071:  
快d過數比我,等我幫你地買 :096:

引用:
原帖由 有冇咁多名 於 2007-5-9 12:11 AM 發表
出野喇下話,梗係要撐下...
thank you~~!!!:096: :071: :098:

引用:
原帖由 愛的彩虹 於 2007-5-9 12:17 AM 發表

錯...係買樽五加皮俾佢算鬼數...買佢怕...:071:
玩野:046: 開左吾夠1個鐘以經咁多版:071:
真係多謝你:096: 睇嚟你3200米都到:097::096:

引用:
原帖由 *職業賭徒* 於 2007-5-9 12:21 AM 發表

再玩佢下次唔出?br /> :071:
冇死火馬睇  
仲有你:046: :096: 成日玩底出:071:

引用:
原帖由 愛的彩虹 於 2007-5-9 12:26 AM 發表

佢試下唔出...我地班fans唔追佢車先奇...:096:

第日應該整番個與香港仔心水鬥快...:096:
係時候cut左個post佢:046: :096:
開個個等你地再嚟過:017:

引用:
原帖由 有冇咁多名 於 2007-5-9 12:26 AM 發表

支持,梗支持啦,不過我聽到話1:10000架喎,我出兩個半,香港仔咪訓身...:096: :096:
引用:
原帖由 愛的彩虹 於 2007-5-9 12:29 AM 發表

25000....我地3個出左7.5...佢要買75000蚊"勁好聲"place...大戶...:096:
仲吾過數比我點買呀:044: :071:

引用:
原帖由 愛的彩虹 於 2007-5-9 12:31 AM 發表

喂喂喂...係咪唔講得笑先...講得支持...一定支持...:096:
留番天晚先吹啦:096: 仲有呢隻呀:025:
11心歡暢8 115 柏寶賀賢

引用:
原帖由 dingding_y2k 於 2007-5-9 12:50 AM 發表
"實扑" 下你先 :036:
有"何生"你支持"大摩"佢一定吾感玩野:046: :071:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆