上一頁下一頁
發新話題

重點"抽"擊~元旦 1月1日 P.43 634

收藏  |  訂閱
299  35.6k

引用:
原帖由 愛的彩虹 於 2007-5-9 12:54 AM 發表

哈...香港仔就係知我地會過數俾佢不負責任閃走左???:043:
一起身見到你班友係我地頭玩野:019: 真係火都嚟:046: :024: :012: :angry:
今晚罰你地去馬版果度投注1w3p 最小500分一野 8場
5勁好聲5 132 巫斯義約翰摩亞

吾買果個今晚"加得勁":096: :071: :097:

引用:
原帖由 有冇咁多名 於 2007-5-9 11:37 AM 發表

唔等你行轉背,唔同兜口兜面咩...:096: :096: :096:
引用:
原帖由 有冇咁多名 於 2007-5-9 11:39 AM 發表

仲有,你行字咁細,仲衰過d電訊公司條款...:071: :071: :071:
呢d咪"手段"囉:096: 你地咁多人講左咁多,我都係一句啫:071:
不過話時話我隻"推介"位置超級熱:096: 一切都係估計之中:097:
如果步速慢隻 3 除時贏得,仲有計算尾場例爆呢個point加隻多 10 幾好分仲有好檔:097:

引用:
原帖由 有冇咁多名 於 2007-5-9 11:59 AM 發表

你睇下我d存款就知我係赤貧戶,仲要1w3p 五舊...:029: :029: :029:

不過算啦,位置冇問題...:098: :098: :098:
做樣都要:096: 比吓面:071:
最多過比你:071:

引用:
原帖由 有冇咁多名 於 2007-5-9 12:07 PM 發表

撐你就義不容辭架喇,唔驚冇錢...
哈~再次多謝你 我係話分呀:071: :043:
真金白銀留返買自己d心水先啦:097:

引用:
原帖由 有冇咁多名 於 2007-5-9 12:30 PM 發表

唔好講指教,大家一齊研究下

彪形大漢我係驚馬房唔知會唔會等下季,同埋今季狀態好似係差少少差少少咁...

至於3號上次同程已經放足大半程,已收練氣之效.今次 ...
3泰山英雄
好野嚟架:097: 有賠率可以一試

引用:
原帖由 有冇咁多名 於 2007-5-9 12:44 PM 發表

搭金好彩q  50幾倍...甜呀...:023: :023: :023:
加多個 11號 彪形大漢直情聽收息:071:

引用:
原帖由 有冇咁多名 於 2007-5-9 12:54 PM 發表

過落勁好聲 P...:023: :023: :023:
推介升返去 1.6--1.9:071:

下季:122:
盈綵
無極
聲威旺
永旺財
再度豪情
元武者

綫路精英
泥地
年年開心
即食面
時尚風采:071: ----以經食左:096:
包裝大師
盈綵
勝在好運
狙擊手
衝鋒槍.....今季以交代記1600米後上馬....經過2個月休息,剛係3月尾復出,係495場全程"遊馬河"跟住係525場,強手林立...係博又未必勝[仲可能元氣大傷]...輸又無傷大雅記情況下再一次"遊馬河"不過狀態以經大不同:071: 下一次應該可以一買
一口田

洋洋自得
今仗跑全不合路程之一千直路仍敗不脫節,似部署出擊中,回師泥地要防

上海之友
睇今仗走勢如跑番草地千四隨時郁手,不過最好換人

鴻福星威(未操起)
今仗最後數百米全程塞車,一步無騎過,屬於假敗,再追

:036:好快食得:096:

引用:
原帖由 有冇咁多名 於 2007-5-9 01:52 PM 發表

咁快就黎呢d????:071: :071:
紀錄嚟架:096: 做定d功課先呀:071:

引用:
原帖由 hk1122 於 2007-5-8 10:52 PM 發表
:084: 推介 8場 皮亞士紀念挑戰盃(讓賽) , 22:50 , 第1班, 草地, "B" , 1650米 , 好地5http://www.hkjc.com/images/raceColor/E255.gif勁好聲5 132 巫斯義約翰摩亞1028 100 TT 9/2/2/11/4/3點解??谷 ...
開條大熱Q....我唸係最多人吾想見到嘅結果:025:
全程無步速可言....慢到:028:
創佳績跟前,守好位,睇住嚟食:029:
亞巫留得後...沖返嚟有第二都好彩:028:
非我莫屬如果吾係內閃 二,三 有機:041:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆