重點"抽"擊~元旦 1月1日 P.43 634

收藏  |  訂閱
33  35.6k

引用:
原帖由 有冇咁多名 於 2007-5-9 12:52 AM 發表

好彩番轉頭睇番你個post,唔係變左傻仔...:096: :096:

另外可以轉0.5架咩???
梗係唔得啦...最少都以5蚊為單位嘛...2蚊...咁點會有0.5....:097:

算啦...真心話勒...唔玩佢..我會買10蚊支持下個衰仔既...:097:

引用:
原帖由 四眼輝 於 2007-5-9 12:51 AM 發表

入去邊,,,話我知,,即過:096:
哈...香港仔就係知我地會過數俾佢不負責任閃走左???:043:

引用:
原帖由 四眼輝 於 2007-5-9 12:50 AM 發表

132磅喎,,都唔重,,,如果慢步速點算:044:
以佢可以齋輸俾"銀太陽"既成績睇...呢組馬可以有威脅而唔係食晒囉...因為其實都要睇1,2既谷草性能如何...唔驚全程唔見影...想最後有大驚喜既買3可能最過癮...分分鐘最後先係鏡頭度出現...:096:

好...小弟又係時候休息先啦...晚安啦各位...

香港仔萬歲...:097:

推下衰仔個場先...:096:

引用:
原帖由 hk1122 於 2007-6-7 10:59 PM 發表

乜你好忙咩:071:
夜晚msn時段...就上網傾比較方便...:096:

引用:
原帖由 himlees 於 2007-6-7 11:23 PM 發表

幾時出糧請食飯:096:
哈...係都衰仔P先...佢大份我細份...:096:

我要邊做邊問馬會開飯架...:043:

引用:
原帖由 himlees 於 2007-6-7 11:28 PM 發表

幾過制喎:097:
哈哈...好靚仔...:096:

引用:
原帖由 hk1122 於 2007-6-7 11:45 PM 發表

p仔:044: 呢兩日搵佢都吾應:029:
你打俾佢黎?

引用:
原帖由 hk1122 於 2007-6-7 11:48 PM 發表

call都吾應實打佢:025:
心照啫:097:
岩岩同佢講左...佢話佢唔知你搵過佢黎喎..:096:

前往最後回覆