上一頁下一頁
發新話題

重點"抽"擊~元旦 1月1日 P.43 634

收藏  |  訂閱
299  35.7k

:084: 推介 8場 皮亞士紀念挑戰盃(讓賽) , 22:50 , 第1班, 草地, "B" , 1650米 , 好地[暫時]
5勁好聲5 132 巫斯義約翰摩亞1028 100 TT 9/2/2/11/4/3
點解??谷草同程未失三甲 8次X賽 2w  3次第2  4次第3 証明路有專長:023: (其他路程加埋都吾夠谷草1650咁好):017: :003:
之前無論邊個騎都可以跑入三甲......呢次仲要強配 亞巫 証明馬主好想贏返次:071: :084: :085:
呢次排檔不錯,配合近期大摩攻勢連下幾城係聽晚馬膽之選 :098: 大家贏多d:098: :024:

以上只作記錄~~!!!

引用:
原帖由 beanman 於 2007-5-13 11:07 AM 發表

撐一撐你:071:
多謝bearman兄:027:
小弟吾係識好多野....得閒可以入嚟吹吓水...教吓小弟野:023:

引用:
原帖由 beanman 於 2007-5-14 07:30 PM 發表

嘩! 乜咁講啊:044: , 我邊有本事教人啊, 大家吹下水啦:071:
多多指教

大家記得留意近季尾....金獅系特佳...仲有咁嘅天氣..游水馬吾好吾要:096:

引用:
原帖由 goedwin 於 2007-5-22 11:40 AM 發表

話時話個日有冇買一口田呢? 功夫下季再見咁週四出買吾買?
有呀~~!!:096: 你一定食到好飽
功夫...等賠率出左先話你知:097:
仲有2場 3得意勝 你覺得佢仲有無...呢次如果落雨..對佢嚟講係千載難逢嘅機會:071: 不過好可能止於位置:097:

引用:
原帖由 goedwin 於 2007-5-22 11:55 AM 發表

一口田中P中Q輸win, 爭左幾皮野:025:

功夫威利來大小告會吾會食Q?:023:  照睇冇第三隻有威脅
無計啦 大富之星 喎...x達比人小得多要做返d野....呢隻馬同佢好合拍:097:
睇嚟都好大機會:071: 小威sure win:098:
加左野:096:  2場3得意勝 用皇牌報名

引用:
原帖由 princessnqueen 於 2007-5-22 12:05 PM 發表

得意勝 only knows how to race on soft grounds... :098: :096:
哈~火車兄你都睇中佢:096: 一齊等收錢啦:071:

引用:
原帖由 goedwin 於 2007-5-22 12:05 PM 發表

軟地一流頂:023: 七星樂園都幾鐘意
有x達頂住d飛:096: 2 富貴玲瓏....不過呢隻野無理由咁屎:023:

引用:
原帖由 我是誰2006 於 2007-5-22 12:44 PM 發表

你又學人玩破處:096:
吾係個個都破到:025:
要搞好耐:071:

引用:
原帖由 有冇咁多名 於 2007-5-22 12:47 PM 發表
香港仔你又睇中左得意勝呀???
你arm吾arm:096:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆