上一頁下一頁
發新話題

重點"抽"擊~元旦 1月1日 P.43 634

收藏  |  訂閱
48  35.7k

引用:
原帖由 hk1122 於 2007-7-6 12:07 發表

除左呢樣野:025:
仲有佢練馬成日過左龍:044: :044:
最大問題係佢d馬反覆到完全捉唔到....:032: :032: :032:

引用:
原帖由 hk1122 於 2007-7-6 13:40 發表

隻"山東好馬"贏果幾次都係得  8,9成馬 :028:
依加玩出事...底佢屎:096:
我懷疑果鋪連馬主都唔中.:030: :030: :030:

至於拉士果注飛邊個劈落去:096: :096:

引用:
原帖由 hk1122 於 2007-7-6 14:41 發表

一來啦:041:
二來果"一百粒"比支"槍"攞左:044: :096: :096:
加上馬主對隻馬有期望:041:
隻馬進度麻麻係事實,不過馬房手法真係不敢恭維...:046:

講講下講入樽...正!!!好睇!!!:036: :036: :036:

可惜要草草收場,唔係可以睇下果個成個o'neil咁o既友仔點打波法...:071: :071: :071:

引用:
原帖由 hk1122 於 2007-7-29 14:20 發表

森重寛:041: :071: 我想睇佢地打贏"全國大賽":023:
記得讀書果陣出一期買一本有半班人睇,上堂輪到落堂...:096: :096: :096:

引用:
原帖由 hk1122 於 2007-7-29 23:34 發表

試過比人收左呀..................:043: :096:
收左之後小息/食飯去教員室攞番,之後又輪過....:096: :096: :096:

引用:
原帖由 hk1122 於 2007-7-30 00:30 發表

有時收得多...吾係即日比返你:046:
輪住比人收加嘛,次次都係同一個同學,同一個MISS咁好彩咩:096: :096: :096:

留意蔡廄馬用完一浪後極少回蘇(除非轉倉),切勿撈底...

引用:
原帖由 hk1122 於 2007-8-1 11:05 發表

心血來溯:041:
仲未整理好?
有冇留意賀賢d馬???

我反而睇賀賢孖寶--- 好馬加鞭同招積仔

兩隻上季都係相當悠閒架咋,可以講係未見真章,下季收割時,2-3w冇問題...

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆