上一頁下一頁
發新話題

重點"抽"擊~元旦 1月1日 P.43 634

收藏  |  訂閱
45  35.6k

引用:
原帖由 hk1122 於 2007-8-9 12:43 AM 發表

吾係花??!?!?!:030: 邊間咁惡?!?!?:044:
係冇膽去再搏:027:

引用:
原帖由 karlton 於 2007-8-9 02:34 AM 發表

有呀!
不過, 要幫揾屋囉!
兩房裝修唔得, 都要5k:025:
梗唔使咁貴:096: 5K可租過千呎

引用:
原帖由 dehum 於 2007-8-10 10:14 PM 發表

出面有個天元【師兄】,唔知係唔係你啲舊行家呢?:071:
唔知呢:041:
但啱睇啱傾就得:071:

引用:
原帖由 hk1122 於 2007-9-12 06:33 PM 發表
今晚會留意:041:

PAUL蘇3隻,特別係
7場  4明確--抽內檔常有好表現

4場  3 馬中神駒---佢前速快話吾定可以切入內檔跟跑:122: 咁就VERY GOOD:096:

我最鍾意係

8場  3 企業精神---呢個路程好似短左 ...
下次再畀3隻,要中架:097:

引用:
原帖由 hk1122 於 2007-9-13 01:20 AM 發表

今晚形勢估計錯誤...:026: 希望無毒到d兄弟:025:
我仲有好多隻做左老四:043: :096:
哈哈,我兩次馬都買唔夠一千,今晚只買300纜,中:096:

引用:
原帖由 hk1122 於 2007-9-13 01:36 AM 發表

中左邊隻?:023:
奇蠢、堅毅

引用:
原帖由 hk1122 於 2007-9-15 02:18 AM 發表
呢排比較忙,天日又吾得閒,只好依?br />
4場  2 世界波---小w大大大大大大p,"位置"當w買:041: :098: :071: :098:

6場  6 高點---全日重心:030: :096: 1w2p

9場  7 福星拱照---佢嘅能力一定 ...
希望繼續保持水準:071:

偷睇下先:096:

引用:
原帖由 hk1122 於 2007-10-7 12:29 PM 發表

你都要偷睇:096: 過d好野嚟啦:097:
哈...你睇我近期貼馬同落注都好無誠意(多熱門),就知我要偷睇:071: ....搵燈:096:

引用:
原帖由 hk1122 於 2007-10-7 12:45 PM 發表

走入洗手間..........照吓......:096: 睇到個咪係:030: :122:
係我都唔奇,呢輪真係懶:027:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆