上一頁下一頁
發新話題

重點"抽"擊~元旦 1月1日 P.43 634

收藏  |  訂閱
299  35.7k

引用:
原帖由 有冇咁多名 於 2007-11-25 09:27 PM 發表

今日方仔應該輸到訓左響度...:097: :097: :097:
比勝哥玩死..........:032:

12月26日 特別套餐

3場

2瑞麒           呢隻係人都識.....只怕佢負重連拚有影響...今次仲要加個眼罩,認真非常..有小小怕佢跑第4:025:
9聚有盈       試閘時韋達過終點之前果段明顯收慢【寶樹系】聖誕快樂睇佢頭:071:
12金碧神駒  明顯收收埋埋等賠率....兩次谷草跑到不知所謂.....結果呢次換來不俗分頭....呢次肥呀:096:

5場
3紅山福將    等左佢好耐,操足1年零3個月,仲要試閘有走勢,初出千四都供定會先,呢場d所謂熱門好不穩健.........小心,小心:096:

6場
4絕塵          草場無理由吾得.....不過有無泥地咁勁真係要跑過先知
9有景          吾要佢真係吾方會"有景":096: 上賽有餘未盡,可再追
13好著數     呢隻我個人長期留意,鐵馬嚟....有賠率一定要拖

8場
1星運伯爵     如果同上次一樣夾係馬群中嚟跑.....差不多可以燒左你張飛:071: 質高但機會一般
5跋扈飛揚     根據可靠消息呢隻係澳洲有人睇得比"龍的風采"更高:030: 我吾信佢過嚟係混吉:071:
6燈胆王        不用多講....吾拖佢跑左出嚟吾好哭:096:
9歡樂年年     白德文....吾通方仔想3重彩:044:
10步步勝      如果佢仲係大熱門呢場可睇小隻:096: 信11常歡笑都吾信佢,止於一位:096:
13嘉駿寶      比佢早段攞到好位都咪話無機會....光頭志話佢望空跑會有較佳發揮

10場
呢場好可能無步速,小心前置馬:041: 如果真係小心12駿寶:096:
喜聚寶        吾係110分馬...我真係切......................勝哥果條:096:
11鼓浪天風   成哥9場出【至上】無理由吾信呢隻,不作保留全力爭贏:071: 留意內檔塞車:096:
8幻影神偷    吾會無人走佢走花:030: 拖返票
9威海歡騰    呢隻可以跟得好前.....小心:041:
2另具一格    無步速吾洗睇,仲要留意利吾利後上
5合力齊心     又係怕塞車,輸比【高點】果場走哂光....睇返好似外檔望空衝比較好,吾要

引用:
原帖由 kuskit 於 2007-12-26 10:54 AM 發表

哈.....呢個聖誕套餐要幾多錢先有得食、有D咩食、邊樣先係主菜、我等左好耐.....好肚餓......:023: :096:  
紅色係主菜...你個人睇佢值幾多就比幾多先:041: :071:
重點係....贏輸都要比左錢先:096:

引用:
原帖由 kuskit 於 2007-12-26 11:44 AM 發表

4絕塵 > 9有景 + 13好著數 + ???? (e.g. 12乖巧?! :122
12乖巧.....:030: .....1600唔到無變數.....:122: 搏冷可諗1,7,號..... 正路5,14,實係到.....:023: 4>1,5,7,9,,13,14號.....:071 ...
咁快手呀:096:

引用:
原帖由 PPPPuckman 於 2007-12-26 11:47 AM 發表

How did you know my list was 1,7,9,12,13?
Thanks Doctor!  I pick #1..... #7 is better on slower ground AND better when fresh.
4絕塵 > 9有景 + 13好著數 + ???? (e.g. 12乖巧?! :122
我唸你博士比左個幾好嘅意見你:041:
個人會加多隻 11:097:

引用:
原帖由 kuskit 於 2007-12-26 06:44 PM 發表

哈.....你個套餐頭盆好正,:131: 甜品就麻麻,:027: 整體算好有交代,:023: 元旦日我要食D由頭到尾都咁好味既......:097: :036:  
多謝博士!:027:
不過個人好吾滿意呢個成績:046:
去到8場都心知不妙....得3隻馬有孖寶飛:030:
仲要係自己吾太睇好果3隻:044:
隻 "歡樂年年" 明顯想博命....不過比人box左佢條路:041:
白生最後都收哂手無推無騎:025:

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-12-26 10:18 AM 發表

期待中...:024:  
吾好咁大:096:

引用:
原帖由 ooappleoosm 於 2007-12-27 12:14 AM 發表

原來香港仔:041: 下次賽日入嚟探你:097:
有無手信呀:071:

引用:
原帖由 pakkilo 於 2007-12-29 11:17 AM 發表
<br />

有,好大條........毛:096: :096:
有幾大?夠吾夠老巫咁大:071:

1月1日    初見

3場

1首飾奇寶   呢場馬水到吾水....無理由吾快快交代贏完升班...等馬房D新馬有得出:071:

4場
3輕巧        個人喜好吾好理
5中國陸家  試閘果個無得跑:096: 好野吾會益外人:131:
6尖子        有前速,記住呢個廐好小一出即贏
7秒秒領先  一種跑法?買W吾洗補P:096: ....希望隻馬無比佢"谷"壞:046:

11新力高     止於一位?:092:

7場
5駕高      做好基本功,贏馬好輕鬆:097:

待續..................

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆