上一頁下一頁
發新話題

aa老點你張會提早收爐,多謝大家這段時間的支持

收藏  |  訂閱
2.7k  51.2k

aa老點你張會提早收爐,多謝大家這段時間的支持

大家好,叫我aa得啦..:041:
我冇乜幾可講心水(因為懶打字),但睇完排位,度完馬,我發現幾有心水,所以先開post同大家研究,但我唔會長期講(因為馬季就快完),而且我d心水一時時,有時可以差天共地,所以大家參考下好啦...如我衰左既話請大家唔好(炳)得咁大力喎...:023:

第1場 新馬   基本上冇乜好講,只要唔再發生(同一世界)既case,正路應該1
山東名將,7幸運勇將單Q,如果買W我會買1,因為上場山東名將擺到明想嬴,飛又有,只係唔好彩撞正 苗房 底出隻 健康之友,都係輸小小,而且愈追愈近,..所以第1場我會買 1W

第2場 係最唔明朗既場合,呢D環境,屎人都搏冷,
工兵 暫時大熱,講真,呢類成為左名氣馬(出親都有飛)我最怕,最多拖埋佢做Q腳算..我寧願搏其他馬W..,
健康快馬,3活力驍,5赤胆福將6天澤 都係我覺得有冷門機會,呢場信心唔大,可以唔玩,只提供參考,而且要講聲唔好意思,剛剛提個4隻心水,如要我分析,我諗要打好多字,但我懶,輕輕帶過算,唔好見怪...:023:

第3場 呢場我只得一隻重心,係11
上海之友,呢隻馬在我心目中4班都有得跑,只係隻馬可能體弱D掛(估下咋,有可能等好分先出手)
而且嚴強既私家馬,今次竟然用柏寶,講真,呢場我就一定捧佢場,就算佢呃我,我都要買,馬好人強排檔唔差有咩理由唔買,最緊要唔係大熱門就得(華哥嬴過幾多場大熱有得計,今季好似冇添).Q腳就好多,4
圍彩百勝,5開心天地,7勝德寶,9陽明統帥,10經緯渡都得,自己諗Q腳啦,順帶一提,呢場可能得9陽明統帥放,比佢放放下可能放到,用薛強可能搏你唔信..計馬又係5班隨時可嬴,只係成哥今季D馬太難賭...

講住3場先..好累(其實係唔想再打字)...希望呢3場幫到大家嬴$$....祝大家好運..:085:

撐下你先:036:

辛苦曬:027: :025:

support師兄
今日贏多d,齊齊大殺馬會

見仲有時間,講下第4場先...
第4場 3
權勇駿成為大熱(唔係話佢一定屎,但一定會成為各路人馬狙擊目標)而且跑法比較被動,位置我唔懷疑佢,但要w就好難,而且3歲馬要負130磅跑1400,亦都幾吃力,呢場我會搵2隻質新未見過實力既馬搏下,1隻係 8機靈勝,另一隻係14甜蜜福星,先講機靈勝,我唔係太熟識呢隻馬,但我只睇到一樣野4歲馬出賽2次,2次都有走勢,而且1次1400,1次1600,要一隻出賽2次既馬轉路程,真係難度幾高,但我個人睇法(我都幾主觀)呢隻馬係表現合格,雖然出賽小,有咁既表現真係唔錯,今次縮番落1400跑,應該有d野睇,另一隻甜蜜福星出過6次賽(6次我都冇理佢),又係出親都會有飛,因為變左名氣馬,呢隻馬出賽6次既表現只可算係中規中矩,而且上次我覺得韋達跑左一場極之差既賽事,排外檔仲要沿途走大外檔,超2班都屎啦,但番黎都只係跑第4,表現另我覺得非常好...所以今次權勇駿成大熱唔穩,(我買Q一定拖佢W就唔買)其他對手又唔見得好叻,包括駿馬大師只係嬴5班賽,我寧願搏下D質新未見過既馬...W/P我會買 8機靈勝 14甜蜜福星,Q就拖埋權勇駿買T先要多一隻無厘頭冷門 1得意勝....

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-5-12 11:14 AM 發表
我冇乜幾可講心水(因為懶打字),但睇完排位,度完馬,我發現幾有心水,所以先開post同大家研究,但我唔會長期講(因為馬季就快完),而且我d心水一時時,有時可以差天共地,所以大家參考下好啦...如我衰左既話請大家唔好( ...
第3場上海之友同路,望齊齊收銀:036: ,我冷腳會加多隻爭氣:071:

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-5-12 12:15 PM 發表
見仲有時間,講下第4場先...
第4場 3權勇駿成為大熱(唔係話佢一定屎,但一定會成為各路人馬狙擊目標)而且跑法比較被動,位置我唔懷疑佢,但要w就好難,而且3歲馬要負130磅跑1400,亦都幾吃力,呢場我會搵隻2質新未見過 ...
唔使順場次,邊場最心水:041:

引用:
原帖由 *職業賭徒* 於 2007-5-12 12:21 PM 發表

唔使順場次,邊場最心水:041:
重心 第3場 11 上海之友
       第5場  5  南莊好運
      第10場 7   新通勝
  咁岩3隻都係柏寶,有佢有我,冇佢冇我...:023:

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-5-12 12:23 PM 發表

重心 第3場 11 上海之友
       第5場  5  南莊好運
      第11場 7   新通勝
  咁岩3隻都係柏寶,有佢有我,冇佢冇我...:023:
尾場好難搞:030:

引用:
原帖由 *職業賭徒* 於 2007-5-12 12:27 PM 發表

尾場好難搞:030:
係勁難攪,但富向險中求嘛...:027:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆