上一頁下一頁
發新話題

aa老點你張會提早收爐,多謝大家這段時間的支持

收藏  |  訂閱
2.7k  51.3k

5月20日 老點提供
咁既天氣,咩馬跑出或跑唔出都唔駛解釋,賴地淋就得,提供2場心水比大家研究下
第7場
金寶兒 呢隻馬跑咩路程最好基本上唔駛講,上手馬房寶藏轉入告仔手,唔用到盡就奇..買W/P啦
第8場 紙醉金迷 上場極之唔好彩,大摩要嬴勝利飛駒,竟然搵隻步步勇幫手做步速,仲要燒瓜埋紙醉金迷,但個場紙醉金迷咁樣被人燒竟然跑番黎都係第4,而且我覺得呢隻馬屬於自動波馬,搵個牌仔減磅跑可能仲有著數,買W/P啦.

金寶兒好鍾意, 紙醉金迷就有保留, 第八場亂過亂葬崗, 小心爆大冷, 小弟小注幾隻游水馬連贏:071:

引用:
原帖由 beanman 於 2007-5-20 02:26 PM 發表
金寶兒好鍾意, 紙醉金迷就有保留, 第八場亂過亂葬崗, 小心爆大冷, 小弟小注幾隻游水馬連贏:071:
都冇所謂,我都係搏搏下..:097:

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-5-20 03:38 PM 發表

都冇所謂,我都係搏搏下..:097:
一隻大熱門"飛馬王子"殺晒我QT:043: :043: , 昨晚見佢得十幾蚊唔鬼要佢, 原來呢隻係告仔既馬王:025:

引用:
原帖由 beanman 於 2007-5-20 05:33 PM 發表

一隻大熱門"飛馬王子"殺晒我QT:043: :043: , 昨晚見佢得十幾蚊唔鬼要佢, 原來呢隻係告仔既馬王:025:
睇臨場隻飛馬王子真係唔輸得...隻馬太勁...:044:

5月20日 賽後老點你
當日10場本地賽事在落雨下進行,大家都應該留意到有好多馬飛出大外檔嬴馬或上名,証明內欄應該係當日場地比較差,d馬好難有好發揮..而我就留意到有一隻馬在不利情況下都跑得唔差,只係隻馬在最差既內欄冇拉出黎望空過..呢隻係第3場既出騏制勝,隻馬點跑大家可以自己睇番,而我自己睇呢隻馬今季餘下賽事有機會在季尾前嬴或上名,呢隻馬值得大家留意...係咁多..:025:

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-5-21 01:41 PM 發表
5月20日 賽後老點你
當日10場本地賽事在落雨下進行,大家都應該留意到有好多馬飛出大外檔嬴馬或上名,証明內欄應該係當日場地比較差,d馬好難有好發揮..而我就留意到有一隻馬在不利情況下都跑得唔差,只係隻馬在最 ...
唔駛等,同主馬24號出,買呢隻試下:071:

引用:
原帖由 himlees 於 2007-5-21 03:35 PM 發表

唔駛等,同主馬24號出,買呢隻試下:071:
哦..到時留意下先...:041: 應該係 出騏好

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-5-21 01:20 PM 發表
睇臨場隻飛馬王子真係唔輸得...隻馬太勁...:044:
應該話馬主成家人入場
唔輸得:096::071:

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-5-21 03:38 PM 發表

哦..到時留意下先...:041: 應該係 出騏好
但我怕左成哥..我寧願等隻 出騏制勝..:026:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆