上一頁下一頁
發新話題

aa老點你張會提早收爐,多謝大家這段時間的支持

收藏  |  訂閱
2.7k  51.3k

引用:
原帖由 himlees 於 2007-5-24 02:04 AM 發表

幾隻我都ARM:036:
哇..乜你咁快黎昅野...:044:

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-5-24 01:59 AM 發表
5月24日 老點提供
今次賽事我會講3隻心水
尾場駿寶現在係大熱門,我諗臨場都係佢大熱多,但近排韋達嬴既大熱門如果唔係熱到買唔落手,就係臨場最後30秒瘋狂落飛,好難跟到,反而賽前人人睇好既,就好多時連位置都冇 ...
I support 好芝味 too... This should be a pretty good horse.  Wong Yu On only has 12W.  Although it's drawn gate 14, the current odd is almost 10... wow what a value bet, and hopefully WM Lai will be smart during the race :098:

引用:
原帖由 princessnqueen 於 2007-5-24 02:30 AM 發表

I support 好芝味 too... This should be a pretty good horse.  Wong Yu On only has 12W.  Although it's drawn gate 14, the current odd is almost 10... wow what a value bet, and hopefully WM L ...
你放心啦,本地騎師最好3個其中一個就係賴維銘,佢有心搏馬既話會識走位...:097:

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-5-24 02:05 AM 發表

哇..乜你咁快黎昅野...:044:
老點喎,點敢唔支持先:036:

除左隻魯班比較易作腳外,其他都ARM

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-5-24 02:32 AM 發表

你放心啦,本地騎師最好3個其中一個就係賴維銘,佢有心搏馬既話會識走位...:097:
hopefully he will :041:

十分支持,3x4W過到現時有$7433.2.-,有185倍GOGOGO

好芝味質素必超三班,但14檔多數全程走三疊,加上一日係潮洲安度都唔敢買W:086:

引用:
原帖由 低調人 於 2007-5-24 10:35 AM 發表
好芝味質素必超三班,但14檔多數全程走三疊,加上一日係潮洲安度都唔敢買W:086:
A欄排外檔唔怕,安哥D馬冇得分就話驚姐,有人狽飛可能表現會唔同呢...:097:
引用:
原帖由 莫邪2006 於 2007-5-24 10:23 AM 發表
十分支持,3x4W過到現時有$7433.2.-,有185倍GOGOGO
有咁好分就好囉...:131:

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-5-24 11:23 AM 發表

A欄排外檔唔怕,安哥D馬冇得分就話驚姐,有人狽飛可能表現會唔同呢...:097:

有咁好分就好囉...:131:
"果然好"係小弟今次少有會擺做4選之列既...一來呢場對手普通...二來....搏佢轉左個大馬房有點唔同吧...:096:

引用:
原帖由 愛的彩虹 於 2007-5-24 11:34 AM 發表

"果然好"係小弟今次少有會擺做4選之列既...一來呢場對手普通...二來....搏佢轉左個大馬房有點唔同吧...:096:
其實轉馬房之餘仲轉埋人,咁多轉變可能今場大變身...:041:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆