上一頁下一頁
發新話題

aa老點你張會提早收爐,多謝大家這段時間的支持

收藏  |  訂閱
2.7k  51.3k

引用:
原帖由 馬大亨 於 2007-6-24 03:29 PM 發表
你今天怎樣ok嗎?
尚算 ok 喇 , 贏少少  :096:
大家贏多 d

引用:
原帖由 auindi 於 2007-6-24 03:34 PM 發表

呢場先開始賭,未知好唔好....:122:
auindi 兄 ....重乜咁(雁)既....莫非重心係後半場 :071:

回覆 #2652 Kira~Yamato 的帖子

我重心是  八場)3-4
             十場)1-3-8
            十一場)1-12

呢場孖T尾關唔簡單, 如信"三號"大熱門無肉食之餘更唔知拖乜腳好, 不如搏下冷門"開心之星":097:

引用:
原帖由 馬大亨 於 2007-6-24 03:50 PM 發表
我重心是  八場)3-4
             十場)1-3-8
            十一場)1-12
多謝提供心水 , 跟吓你玩 第8場第11場 2x3 試吓先 :071:
希望黏到少少你既運氣 :122:

齊齊中
引用:
原帖由 Kira~Yamato 於 2007-6-24 03:56 PM 發表

多謝提供心水 , 跟吓你玩 第8場第11場 2x3 試吓先 :071:
希望黏到少少你既運氣 :122:

引用:
原帖由 beanman 於 2007-6-24 03:55 PM 發表
呢場孖T尾關唔簡單, 如信"三號"大熱門無肉食之餘更唔知拖乜腳好, 不如搏下冷門"開心之星":097:
Yeh!!!!!!!!!!!中番件Q(二十七倍Q:122: :131: ), 可惜大熱門唔入三甲, 條單T差少少:043:

1接納4583連贏位置Q連贏位置Q 9*8+9+10 $10
$60.00

引用:
原帖由 sickcow 於 2007-6-24 04:43 PM 發表
1接納4583連贏位置Q連贏位置Q 9*8+9+10 $10
$60.00
finally break even and won $30
Lucky :036:

1接納4589連贏位置Q連贏位置Q 10*2>1+5 $10
$40.00

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆