上一頁下一頁
發新話題

aa老點你張會提早收爐,多謝大家這段時間的支持

收藏  |  訂閱
2.7k  51.3k

Race 11

1接納4598連贏位置Q連贏位置Q 11*5+8 $20
$40.00

今日我無咩運氣..4連環幾張差一隻馬

多謝大家支持..本貼會提早收爐...:041:

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-6-25 10:47 AM 發表
Good moring  aanunes :

how is your day, yesterday congulation you win.

is it will the last 2 time racing day ar??

引用:
原帖由 amyhk 於 2007-6-25 11:47 AM 發表

Good moring  aanunes :

how is your day, yesterday congulation you win.

is it will the last 2 time racing day ar??
昨天輸呀...:029:  唔夠運呀..:043:
冇錯,只剩2曰賽事..:041:

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-6-25 10:47 發表
三哥早! 點解提早收爐呀!?
其實, 我到了呢幾次賽事都冇乜心水, 個人好似雲遊太空咁:028:
今季埋數共贏咗4.32k, 冇乜心機! 我都想提早收爐...:025:

引用:
原帖由 karlton 於 2007-6-25 12:08 PM 發表

三哥早! 點解提早收爐呀!?
其實, 我到了呢幾次賽事都冇乜心水, 個人好似雲遊太空咁:028:
今季埋數共贏咗4.32k, 冇乜心機! 我都想提早收爐...:025:
有d意興闌珊..咪收爐囉..:025:

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-6-25 12:11 發表

同感!

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-6-25 12:11 PM 發表

雖然昨日我都贏錢,但早於前幾次賽事已開始厭戰:023:

引用:
原帖由 *職業賭徒* 於 2007-6-25 12:30 PM 發表

雖然昨日我都贏錢,但早於前幾次賽事已開始厭戰:023:
現在我都有同感..:032:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆