上一頁下一頁
發新話題

aa老點你張會提早收爐,多謝大家這段時間的支持

收藏  |  訂閱
2.7k  51.3k

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-6-25 10:47 AM 發表
多謝大家支持..本貼會提早收爐...:041:
下季再嚟過:036:

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-6-25 11:55 AM 發表

昨天輸呀...:029:  唔夠運呀..:043:
冇錯,只剩2曰賽事..:041:
哈....你係一個相當有趣既朋友,:036:  希望暑期或下季可以再見到你.....:023:

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-6-25 01:03 PM 發表

現在我都有同感..:032:
咁就要去叉電:096: :131:
呢期隔幾日就去:071: ,有興趣就.....:122:

引用:
原帖由 *職業賭徒* 於 2007-6-25 01:28 PM 發表

咁就要去叉電:096: :131:
呢期隔幾日就去:071: ,有興趣就.....:122:
你放心,我有景又想去既時候一定搵你...:071:

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-6-25 13:45 發表

你放心,我有景又想去既時候一定搵你...:071:
你咁快就收工拿???去邊樹玩呀???:023: :023: :023:

引用:
原帖由 有冇咁多名 於 2007-6-25 01:47 PM 發表

你咁快就收工拿???去邊樹玩呀???:023: :023: :023:
冇呀..未決定...:025:

捉到"再來旺財"噃! 都要輸咁唔夠運:028: 無乜心機提早抖暑都好0既 下季先同佢死過:036:

引用:
原帖由 apindychow 於 2007-6-25 01:55 PM 發表
捉到"再來旺財"噃! 都要輸咁唔夠運:028: 無乜心機提早抖暑都好0既 下季先同佢死過:036:
捉到都冇信心買大啦...:026:

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-6-25 13:50 發表

冇呀..未決定...:025:
唔睇埋煞科個報名表先???:096: :096: :096:

引用:
原帖由 有冇咁多名 於 2007-6-25 02:16 PM 發表

唔睇埋煞科個報名表先???:096: :096: :096:
到時至算啦...:028:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆