上一頁下一頁
發新話題

aa老點你張會提早收爐,多謝大家這段時間的支持

收藏  |  訂閱
2.7k  51.3k

引用:
原帖由 kuskit 於 2007-6-25 01:25 PM 發表

哈....你係一個相當有趣既朋友,:036:  希望暑期或下季可以再見到你.....:023:  
多謝比面,但我點有趣法呢.??:122:

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-6-25 06:17 PM 發表

多謝比面,但我點有趣法呢.??:122:
哈.....覺得你相當有趣既原因,係小弟非常欣賞兄弟你坦率直言既個人風格.....:023: :036:

哦~~ 收爐架拿   :030:
aa 師兄
覺得累就休息多 d   :035:
一直以黎多謝你既心水分亨  :131:
期待 [老點你] 係 uwants 再戰馬會  ;)

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-6-25 10:47 AM 發表
多謝大家支持..本貼會提早收爐...:041:
收爐????? so cannot see your post??? so sad.:043: :043: :043: :029: :029: :029:

I want see your explain for every horse.:036: :036: :036:

引用:
原帖由 kuskit 於 2007-6-25 10:33 PM 發表

哈.....覺得你相當有趣既原因,係小弟非常欣賞兄弟你坦率直言既個人風格.....:023: :036:  
哦...明白.多謝欣賞.我不嬲都忠忠直直(終衰xx:029: ),係我既性格,但得罪好多人...:032:

引用:
原帖由 Kira~Yamato 於 2007-6-25 11:47 PM 發表
哦~~ 收爐架拿   :030:
aa 師兄
覺得累就休息多 d   :035:
一直以黎多謝你既心水分亨  :131:
期待  係 uwants 再戰馬會  ;)
多謝支持..:041:  唔累你輸太多就已經還得神落:023: ..希望有機一齊再研究啦..:097:

引用:
原帖由 amyhk 於 2007-6-26 12:29 AM 發表

收爐????? so cannot see your post??? so sad.:043: :043: :043: :029: :029: :029:

I want see your explain for every horse.:036: :036: :036:
c9仔..只係得番2日馬仔,而且突然冇乜心機度馬仔,咪收爐囉..咁你地咪慳番好多囉..,:097:

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-6-26 09:03 AM 發表

c9仔..只係得番2日馬仔,而且突然冇乜心機度馬仔,咪收爐囉..咁你地咪慳番好多囉..,:097:
I see, hope you enjoy the summer hoilday lar.

last 2 day, i also buy very littel place.

my bugjet will only $100 / 1 day.

引用:
原帖由 amyhk 於 2007-6-26 01:37 PM 發表

I see, hope you enjoy the summer hoilday lar.

last 2 day, i also buy very littel place.

my bugjet will only $100 / 1 day.
剩番2曰抖暑姐,唔係以後冇得賭,我駛乜同馬會急..:041:

馬後題外話
  敢問大家有邊一隻馬出賽前冇瑕疵(唔好理係唔係大熱門),要挑剔既實搵到,由其一面倒大熱門在賽前更要挑剔多d,冇壞架,提醒自己小心d咋嘛.但我始終都係個句,唔好用一d冇準則既野做理由或藉口去話比自己g隻馬係點解輸或點解嬴,除左陣上騎法我地係有眼見外,冇其他資料比到我地係實在或肯定既(包括狀態,操練,練馬師用料,裝備<=全部冇標準,大家都係靠估),如果拿以上既野做理由或藉口去解釋隻馬嬴或輸,其實我覺得用呢d解釋既人已經輸左(原因我唔解釋,唔接受或唔明既朋友唔好問我)....其實現在既馬迷雖然有好多賽馬資訊收到,但講真,有邊一樣賽馬資訊係各位認為係非常正確有用或精通?......我寫呢段野只想告知一些朋友(主要係支持我既朋友或同我想法一樣既朋友)..唔好接受一d 虛無縹緲 唔實質既輸馬原因,梗加唔好人云亦云,.....我現在只要再碰到有人用(狀態,操練,練馬師用料,裝備)<=呢d做輸馬理由,我就唔會同佢講落去,因唔岩 channel,就冇必要講落去...係咁多..:024:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆