上一頁下一頁
發新話題

aa老點你張會提早收爐,多謝大家這段時間的支持

收藏  |  訂閱
2.7k  51.3k

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-6-26 03:59 PM 發表
馬後題外話
  敢問大家有邊一隻馬出賽前冇瑕疵(唔好理係唔係大熱門),要挑剔既實搵到,由其一面倒大熱門在賽前更要挑剔多d,冇壞洵A狀態,操練,練馬師用料,裝備<=全部冇標準,大家都係靠估),如果拿以上既野做理由 ...
睇嚟你內心果團火,仲未熄滅!我只知不停吸收有用既東西,好過沿用單一方法,唔係好難突破自已思維,接受別人意見未必係壞事,大熱門都有一套方法去買,問題你有無錢買,我唔接觸大熱所以答唔到,狀態,操練,練馬師用料,裝備,更唔係我考慮範圍!我只知點樣搵到贏錢方法,果個就係叻仔!:096:

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-6-26 09:01 AM 發表

多謝支持..:041:  唔累你輸太多就已經還得神落:023: ..希望有機一齊再研究啦..:097:
aa 師兄
閣下實在太謙喇 , 你既心水不單只冇令小弟輸錢 , 重系係一個月內幫小弟贏左馬會兩萬幾 , 係小弟還得神落至真 . 都唔知點報答你 , 真係當你神咁拜  :131:  
希望 aa師兄叉足電 , 下季再係呢度幫幫大家 :036:
好高興一入黎 uwants 就識到你呢個朋友 , 非常感謝閣下呢個月黎既照顧
好掛住你.............既 [賽前/賽後老點你] :081:
哈哈....講到好似以後見唔到你咁潻  :096:

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-6-26 03:59 PM 發表
馬後題外話
  敢問大家有邊一隻馬出賽前冇瑕疵(唔好理係唔係大熱門),要挑剔既實搵到,由其一面倒大熱門在賽前更要挑剔多d,冇壞洵A狀態,操練,練馬師用料,裝備<=全部冇標準,大家都係靠估),如果拿以上既野做理由 ...
aa,今次又邊位激親你:044: 近日少上來無暇翻查:096: 睇完你寫呢段文章,不要介意我較直接批評:自暴其短,故步自封:027:
狀態,操練,練馬師用料,裝備<=全部冇標準,大家都係靠估.....絕不同意,全部都有用有標準,只是有幾多人是有心去研究,及研究者有高低之分,而且可以好大。:025:  
不懂..不代表該工具沒用,例如最多人說的場地偏差、檔位等,我一向不是以此作揀馬準則,亦不甚理會,但...又不敢像你般說沒有用,只是各施各法。

引用:
馬後題外話
咦........咦........師兄.....好硬喎..你條................頸  :071:
借花敬佛贈你既  

引用:
原帖由 dehum 於 2007-6-26 07:21 PM 發表

睇嚟你內心果團火,仲未熄滅!我只知不停吸收有用既東西,好過沿用單一方法,唔係好難突破自已思維,接受別人意見未必係壞事,大熱門都有一套方法去買,問題你有無錢買,我唔接觸大熱所以答唔到,狀態,操練,練 ...
引用:
原帖由 *職業賭徒* 於 2007-6-26 09:11 PM 發表

aa,今次又邊位激親你:044: 近日少上來無暇翻查:096: 睇完你寫呢段文章,不要介意我較直接批評:自暴其短,故步自封:027:
狀態,操練,練馬師用料,裝備<=全部冇標準,大家都係靠估.....絕不同意,全部都有用有標 ...
其實我都唔係有咩火,只係有時見到有d人用一d唔確定既野去否定其他人既論點,我就好自然會反擊,至於 狀態,操練,練馬師用料,裝備<=全部冇標準,大家都係靠估   <=我都g我講得可能太硬,我其實唔係話絕對冇用,但點用或有咩用途,有時我地都係靠估,呢d就係我講既唔確定既論點...冇咩野架,我都冇事,講完就算...:122:

引用:
原帖由 Kira~Yamato 於 2007-6-26 09:12 PM 發表

咦........咦........師兄.....好硬喎..你條................頸  :071:
借花敬佛贈你既  
引用:
原帖由 Kira~Yamato 於 2007-6-26 08:54 PM 發表

aa 師兄
閣下實在太謙喇 , 你既心水不單只冇令小弟輸錢 , 重系係一個月內幫小弟贏左馬會兩萬幾 , 係小弟還得神落至真 . 都唔知點報答你 , 真係當你神咁拜  :131:  
希望 aa師兄叉足電 , 下季再係呢度幫幫大 ...
多謝你既 莫生氣 我收到哂,但我性格有時比較暴躁,所以都幾難有得救...:096:  

客氣野唔駛講,你嬴到$$係你有運,可能有d人睇左我post輸到好甘呢...:023:

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-6-26 03:32 PM 發表

剩番2曰抖暑姐,唔係以後冇得賭,我駛乜同馬會急..:041:
yes, agree, in summer hoilday, i will busy with my son and daughter, they join many school interesting group, also need study pepare nnext year . so busy. hehehee

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-6-26 10:19 PM 發表

多謝你既 莫生氣 我收到哂,但我性格有時比較暴躁,所以都幾難有得救...:096:  

客氣野唔駛講,你嬴到$$係你有運,可能有d人睇左我post輸到好甘呢...:023:
我反而咁睇...能夠適當地運用你呢團火既話....你做好多樣野都可以好成功...因為火用得唔好就變成燥...用得好..就係鬥志...:097:

引用:
原帖由 愛的彩虹 於 2007-6-26 10:31 PM 發表

我反而咁睇...能夠適當地運用你呢團火既話....你做好多樣野都可以好成功...因為火用得唔好就變成燥...用得好..就係鬥志...:097:
岩,我好多時就係靠呢團火翻身,所以最好多d激下我啦...:096:

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-6-26 10:13 PM 發表

其實我都唔係有咩火,只係有時見到有d人用一d唔確定既野去否定其他人既論點,我就好自然會反擊,至於 狀態,操練,練馬師用料,裝備<=全部冇標準,大家都係靠估   <=我都g我講得可能太硬,我其實唔係話絕 ...
快d去出下d虛火先:131: 谷壞你:071:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆