上一頁下一頁
發新話題

aa老點你張會提早收爐,多謝大家這段時間的支持

收藏  |  訂閱
2.7k  51.3k

引用:
原帖由 *職業賭徒* 於 2007-6-26 10:36 PM 發表

快d去出下d虛火先:131: 谷壞你:071:
唔出得,要留番跑馬先用a...:071:

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-6-26 10:36 PM 發表

岩,我好多時就係靠呢團火翻身,所以最好多d激下我啦...:096:
哈..呢個醜人唔駛我做...搵傻佬幫幫你..:096:

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-6-26 03:59 PM 發表
馬後題外話
  敢問大家有邊一隻馬出賽前冇瑕疵(唔好理係唔係大熱門),要挑剔既實搵到,由其一面倒大熱門在賽前更要挑剔多d,冇壞洵A狀態,操練,練馬師用料,裝備<=全部冇標準,大家都係靠估),如果拿以上既野做理由 ...
哈.....小弟就係較喜歡從(狀態、操練、段速、場地、排檔)等因素去判定某駒既機會或敗因既個纇人,係呢個問題上明顯跟兄弟你既睇法有所不同,但大家亦對某一些問題既睇法係一至的,而求同存異就係網路上朋友之間既相處之道....:041:

引用:
原帖由 愛的彩虹 於 2007-6-26 10:44 PM 發表

哈..呢個醜人唔駛我做...搵傻佬幫幫你..:096:
大把傻佬啦...:096:

引用:
原帖由 kuskit 於 2007-6-26 10:53 PM 發表

哈.....小弟就係較喜歡從(狀態、操練、段速、場地、排檔)等因素去判定某駒既機會或敗因既個纇人,係呢個問題上明顯跟兄弟你既睇法有所不同,但大家亦對某一些問題既睇法係一至的,而求同存異就係網路上朋友之 ...
我唔係完全否定(狀態、操練、段速、場地、排檔) <=呢幾樣因素,只係我覺得仲有好多我地未g既因素一定存在,唔可以只睇1,2樣野就下定論..:041:

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-6-26 11:02 PM 發表

大把傻佬啦...:096:
邊個找我?:137:

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-6-26 11:05 PM 發表

我唔係完全否定(狀態、操練、段速、場地、排檔) <=呢幾樣因素,只係我覺得仲有好多我地未g既因素一定存在,唔可以只睇1,2樣野就下定論..:041:  
哈....其實賽馬呢樣野在事前係無定論可言的,只係睇你自己相信D乜野或領悟到D乜野而巳,所以同道中人係較難求的.....:041:

引用:
原帖由 himlees 於 2007-6-26 11:07 PM 發表

邊個找我?:137:
傻佬就會搵你..:096:

引用:
原帖由 kuskit 於 2007-6-26 11:12 PM 發表

哈....其實賽馬呢樣野在事前係無定論可言的,只係睇你自己相信D乜野或領悟到D乜野而巳,所以同道中人係較難求的.....:041:

絕對同意...:041:

引用:
原帖由 kuskit 於 2007-6-26 11:12 PM 發表

跑馬既可愛之處正正就在於此...我之前都講過....唔同賽事場合岩唔同既人...有d人鍾意熱有d人鍾意冷...有人鍾意沙田跑實力行先...有人鍾意捉偏差好似威哥...有人鍾意跑泥地搏爆...又有人鍾意買5班賽事好似auindi兄....亦有人鍾意買14隻都係亂搏亂....所以真係睇個人選擇...:097:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆