上一頁下一頁
發新話題

aa老點你張會提早收爐,多謝大家這段時間的支持

收藏  |  訂閱
2.7k  51.2k

引用:
原帖由 愛的彩虹 於 2007-5-12 10:36 PM 發表

最後尾那條真係食到飽晒...8舊幾水...:096:
睇到都唔敢跟..太多...:032:

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-5-12 10:39 PM 發表

睇到都唔敢跟..太多...:032:
"再勝多"係生番少少架...睇行圈時...但係我睇少佢1400都追唔切...咪又係4-6名之間...今次佢追到...:044:

賽後老點你..
等我又扮下專家講下(超級簡短)賽後評先...

第1場 新馬 冇野好講
第2場 工兵 大熱勝出,因其他對手表現太太太差,隻隻出閘留住,得佢走先,佢嬴就好合理,我自己睇工兵再出報同程都可以再捧場,蔡生今年d馬一係唔嬴,嬴親就連續2,3場都會有表現,但一見佢停就唔好追(拔尖兒,富貴玲瓏,就係一例).

第3場 5班馬我諗下季都有一部份見唔番,我只評一隻馬上海之友,因為我買左,所以特別留意佢既走勢,呢隻馬我下次會再捧場,原因柏寶今日做左(隱)者..除左土星,冇隻有位置交代,佢老哥今日騎d馬既表現唔可以作準,其次上海之友入到直路冇試過望空,有可能因為咁發揮唔到,所以下次再出沙田1200-1600我都一定再捧場,橫掂仲有唔係好多次賽事,追捧佢衰極都唔會太傷.

其他場次睇唔到有咩馬可以再出再追(我指唔入頭4名個d)..係咁多..:024:

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-5-13 07:00 PM 發表
賽後老點你..
第1場 新馬 冇野好講
第2場 工兵 大熱勝出,因其他對手表現太太太差,隻隻出閘留住,得佢走先,佢嬴就好合理,我自己睇工兵再出報同程都可以再捧場,蔡生今 ...
隻上海之友 我都買左2次了  
見佢 係場次440 輸唔遠 第5 以為回勇
之前跑過次 泥地 第2  以為有計(上一次)  點知又第5
好啦 今次見佢得返28分 以為會博 又追多次 點知= =..

引用:
原帖由 gmmarco 於 2007-5-13 07:29 PM 發表

隻上海之友 我都買左2次了  
見佢 係場次440 輸唔遠 第5 以為回勇
之前跑過次 泥地 第2  以為有計(上一次)  點知又第5
好啦 今次見佢得返28分 以為會博 又追多次 點知= =..
我都係咁諗,所以追埋今季,最多送佢去做狗餅...:046:

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-5-13 07:50 PM 發表

我都係咁諗,所以追埋今季,最多送佢去做狗餅...:046:
嗯 我想問下你點睇呢隻 宇宙良駒
上次跑1400 放頭 最尾捱唔著 今次跑返1200

引用:
原帖由 gmmarco 於 2007-5-13 07:58 PM 發表

嗯 我想問下你點睇呢隻 宇宙良駒
上次跑1400 放頭 最尾捱唔著 今次跑返1200
佢初出我都有買,但上次再轉1400我就唔多信,始終質新馬太快轉路程唔係好事,1200我會再買番佢,始終佢初出前既試閘真係唔錯..可能未熟習環境啦..:025:

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-5-13 07:00 PM 發表
賽後老點你..
第1場 新馬 冇野好講
第2場 工兵 大熱勝出,因其他對手表現太太太差,隻隻出閘留住,得佢走先,佢嬴就好合理,我自己睇工兵再出報同程都可以再捧場,蔡生今 ...
好一個賽後老點你:036: ,簡單得黎夠習中,arm o麗我呢d懶人,
AA繼續努力,繼續出下你的賽前超老點預測,I LIKE IT:036: :036:

引用:
原帖由 himlees 於 2007-5-14 03:15 AM 發表

好一個賽後老點你:036: ,簡單得黎夠習中,arm o麗我呢d懶人,
AA繼續努力,繼續出下你的賽前超老點預測,I LIKE IT:036: :036:
你唔怕屎就like啦....(因住老點到你暈)...:096:

我都係你同鄉wo...
引用:
原帖由 aanunes 於 2007-5-14 09:18 AM 發表

你唔怕屎就like啦....(因住老點到你暈)...:096:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆