上一頁下一頁
發新話題

aa老點你張會提早收爐,多謝大家這段時間的支持

收藏  |  訂閱
2.7k  51.2k

引用:
原帖由 vickysoo 於 2007-5-14 02:00 PM 發表

有一類鬥心特強馬你可以場場追
亦有一類認定為搵食馬突然有飛輸你亦要追
有時主觀係好事
但亦要睇你點用
用在邊隻銀行馬身上囉:026:
所以各施各法,中到既馬就可以叫銀行馬,如果追隻好似勝利鑽石咁既馬就屎得..:030:

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-5-14 02:23 PM 發表
所以各施各法,中到既馬就可以叫銀行馬,如果追隻好似勝利鑽石咁既馬就屎得..:030:
銀行馬有好多類
比賽績你睇一類
無賽績而超級又一類
輸到暈減夠分又一類
幾時有收成
幾時唔落注
咁就要考你有無記性記得佢幾呢次晨操出腳身形等等變化啦:071:
跑馬終究要以馬匹實力行先
其它野賠率、騎師、排位、場地陣上走位等等就只能聽天囉:026:

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-5-14 02:23 PM 發表

勝利鑽石都未算好屎, 常山鎮寶個D大鑊D, 依家大摩仲有隻福闖:071:

引用:
原帖由 goedwin 於 2007-5-14 02:43 PM 發表

勝利鑽石都未算好屎, 常山鎮寶個D大鑊D, 依家大摩仲有隻福闖:071:  
常山鎮寶跑1800時間好快
只要唔係慢步速
1800一定有馬贏:026:
福闖仲須要時間消化評分
到季尾對住一班評分高及弱馬
再用靚仔一定掃晒:096:

引用:
原帖由 vickysoo 於 2007-5-14 02:48 PM 發表

常山鎮寶跑1800時間好快
只要唔係慢步速
1800一定有馬贏:026:
福闖仲須要時間消化評分
到季尾對住一班評分高及弱馬
再用靚仔一定掃晒:096:
我意思常山鎮寶系由三班追到依家wor,足足三季la:029:
福闖好多人睇好佢, 我就麻麻地la, 已經4歲熟哂, 次次近而鬥心不足,吾知其他兄弟點睇, 大家交流下意見:071:

引用:
原帖由 goedwin 於 2007-5-14 03:01 PM 發表

我意思常山鎮寶系由三班追到依家wor,足足三季la:029:
福闖好多人睇好佢, 我就麻麻地la, 已經4歲熟哂, 次次近而鬥心不足,吾知其他兄弟點睇, 大家交流下意見:071:
追就唔好攪啦,呢類馬又唔係大把評分在手(有既話都唔駛等到落5班都未嬴到啦),只係大摩同呢系馬主交情太好,點都會諗計幫佢嬴番一次半次啦...:092:

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-5-14 03:07 PM 發表

追就唔好攪啦,呢類馬又唔係大把評分在手(有既話都唔駛等到落5班都未嬴到啦),只係大摩同呢系馬主交情太好,點都會諗計幫佢一次半次啦...:092:
我都希望佢嬴番次, 常山系算好鬥志ge

引用:
原帖由 goedwin 於 2007-5-14 03:11 PM 發表

我都希望佢嬴番次, 常山系算好鬥志ge
係...已前有 常山至寶,常山鎮寶,常山鳳,常山得寶,常山寶..哇~~~好似仲有幾隻,我都唔記得左,隻隻都有嬴過馬...:025:

跑馬地跑馬,幾時都係形勢行先,即係有心出擊既馬會好d,所以我都幾怕跑跑馬地,但鬼叫自己難賭咩,揀幾場玩下算..:026:

5月16日 快活谷心水

第1場 10 好爽 暫時係大熱,我唔g點解佢會大熱,我只g呢隻馬有成11xx磅,咁大隻馬在跑馬地仲要排一檔,佢又唔係落腳快既馬又唔係帶頭好既馬(起碼未見過佢帶頭叻過先),呢場有幾隻一定快過佢,如果出閘要留,萬一人地一按慢小小步速,佢就好易在內欄出現落腳不協調,咁大隻既馬要佢在內欄縮住縮住走,入到直路佢又可唔可以一條直路變速追人呢.?我都好懷疑,所以呢場買w/p我會買1 馬必威 ,正常黎講(請記住,係正常情況下),韋達出閘又快,馬又係快馬,排位又唔錯,好應該玩得過,另外我又想搏5駕世鞍做冷位置Q腳,搏佢原因唔係話佢叻,只係其他對手太差,而且佢唔係快馬,排9檔仲好,出閘等人走先,佢自己留住(5至8位內,我主觀意願),入到直路只要跑番輸比大師傅好兄弟既水準,絕對有機會入P..

第1場就 1 馬必威 買W/P.單Q/QP就要埋5駕世鞍..

第2場 1喜寶精神 就係我今日第2隻重心,上次谷草1200排12檔我都有買,我一心諗住佢如果肯跟前就有機,點g沿途留後,但番黎都可以跑第5,又唔係輸得遠,今次又換人騎,換徐君禮,檔位又好左,今次應該唔駛留咁後,而且呢隻馬試過跑田草1400,只輸比千萬福星跑第2,而個場跑第3,第4既係中華英雄,叫關領,所以呢隻馬在我心目中份量唔小...

第2場就1喜寶精神 買W/P.,我仲會用第1場 過第2場 ...中到既話先再諗下尾後幾場玩唔玩...祝大家嬴多d...  :085: :084:

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-5-16 11:32 AM 發表
跑馬地跑馬,幾時都係形勢行先,即係有心出擊既馬會好d,所以我都幾怕跑跑馬地,但鬼叫自己難賭咩,揀幾場玩下算..:026:

5月16日 快活谷心水

第1場 10 好爽 暫時係大熱,我唔g點解佢會大熱,我只g呢隻馬有成11 ...
第一場同路:041:

第2場 我鍾意 新勝利

表演穩定 嬴得權勇駿 同 鋼意 應該唔會差得去邊
今次排返內檔 守好位 最後沖上來:096:

另外佢同王志偉特別合拍 出4次 1w 2q 1次第5

就買 1,4 pq 先

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆