上一頁下一頁
發新話題

aa老點你張會提早收爐,多謝大家這段時間的支持

收藏  |  訂閱
2.7k  51.3k

引用:
原帖由 gmmarco 於 2007-5-16 11:54 AM 發表

第一場同路:041:

第2場 我鍾意 新勝利

表演穩定 嬴得權勇駿 同 鋼意 應該唔會差得去邊
今次排返內檔 守好位 最後沖上來:096:

另外佢同王志偉特別合拍 出4次 1w 2q 1次第5

就買 1,4 pq 先
我只怕新勝利跑得太多,其實正路配腳佢係走唔甩,..:041:

第一場同路馬必威我也認為W的首選,駕世鞍腳我也看好,現在信心更大了.彪形大漢我也會做配腳.

引用:
原帖由 fengtest 於 2007-5-16 12:06 PM 發表
第一場同路馬必威我也認為W的首選,駕世鞍腳我也看好,現在信心更大了.彪形大漢我也會做配腳.
細細地玩下好啦,駕世鞍 未跑過快活谷,我都係搏搏下,貪佢好分,今晚齊齊嬴多d啦..:097:

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-5-16 12:14 發表

細細地玩下好啦,駕世鞍 未跑過快活谷,我都係搏搏下,貪佢好分,今晚齊齊嬴多d啦..:097:
已跑兩次;一次一千,一次千二.

引用:
原帖由 一燈 於 2007-5-16 12:24 PM 發表

已跑兩次;一次一千,一次千二.
係喎,你岩...唔該..:041:

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-5-16 11:32 AM 發表
跑馬地跑馬,幾時都係形勢行先,即係有心出擊既馬會好d,所以我都幾怕跑跑馬地,但鬼叫自己難賭咩,揀幾場玩下算..:026:

5月16日 快活谷心水

第1場 10 好爽 暫時係大熱,我唔g點解佢會大熱,我只g呢隻馬有成11x ...
喜寶精神晨課靚呢次掂:097: :098:

引用:
原帖由 vickysoo 於 2007-5-16 01:13 PM 發表

喜寶精神晨課靚呢次掂:097: :098:  
係就最好啦....我今次信心都機大,1w3p應該有行...:097:

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-5-16 01:17 PM 發表

係就最好啦....我今次信心都機大,1w3p應該有行...:097:
有隱形對手:030:
但位置應一定有:097:

引用:
原帖由 vickysoo 於 2007-5-16 01:21 PM 發表

有隱形對手:030:
但位置應一定有:097:
邊個隱形.??:092: :096:

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-5-16 01:23 PM 發表
邊個隱形.??:092: :096:
掛住打機
又唔睇晨操:032::032:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆