上一頁下一頁
發新話題

aa老點你張會提早收爐,多謝大家這段時間的支持

收藏  |  訂閱
2.7k  51.3k

引用:
原帖由 vickysoo 於 2007-5-16 01:25 PM 發表

掛住打機
又唔睇晨操:032::032:
我訓左啦...:035:  咁夜先做,我唔係時時得閒睇呢...:026:

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-5-16 01:28 PM 發表
我訓左啦...:035:  咁夜先做,我唔係時時得閒睇呢...:026:
買個TV BOX錄低佢嘛:122:
2舊幾都有個啦:096:

引用:
原帖由 vickysoo 於 2007-5-16 01:31 PM 發表

買個TV BOX錄低佢嘛:122:
2舊幾都有個啦:096:
唉..你又唔計下我仲要返工,錄左都冇時間睇啦,星期5或星期6就得...:026:

5月16日 隨時可快馬
當日8場賽事,令我印象最深刻既係第6場 旅英名駒,個場130磅排12檔都預左韋達哥會張佢留後,點g一留就留到最尾,零零丁丁一隻最尾,一路到入正直路韋達哥一野張佢拉出第7-9疊望空,番黎都係輸唔夠4個馬位,大家可以既話自己睇番段片,就會睇到個種勁法, 呢隻馬新轉馬房,大摩都應該唔會等下季郁手,如果下次再出任何場地 1600-2000米隨時可嬴..

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-5-18 12:40 PM 發表
5月16日
當日8場賽事,令我印象最深刻既係第6場 旅英名駒,個場130磅排12檔都預左韋達哥會張佢留後,點g一留就留到最尾,零零丁丁一隻最尾,一路到入正直路韋達哥一野張佢拉出第7-9疊望空,番黎都係輸唔夠 ...
隨時可快馬:030:
點快法:071:

引用:
原帖由 vickysoo 於 2007-5-18 01:04 PM 發表

隨時可快馬:030:
點快法:071:
快起上黎嚇屎你呀..:096: ,但我估呢d馬通常好快會再出擊,都季尾啦,呢d馬應無保留,:041:

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-5-18 01:28 PM 發表
快起上黎嚇屎你呀..:096: ,但我估呢d馬通常好快會再出擊,都季尾啦,呢d馬應無保留,:041:
記低先:097:
不過隻野暫時未上力唔信佢住:096:

引用:
原帖由 vickysoo 於 2007-5-18 01:50 PM 發表

記低先:097:
不過隻野暫時未上力唔信佢住:096:
未上力又點會有咁既走勢呀..:092:

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-5-18 02:18 PM 發表
未上力又點會有咁既走勢呀..:092:
暈:028:總之信就信啦:071:

引用:
原帖由 vickysoo 於 2007-5-18 02:30 PM 發表

暈:028:總之信就信啦:071:
咁我實信你既...:096:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆