aa老點你張會提早收爐,多謝大家這段時間的支持

收藏  |  訂閱
31  51.3k

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-5-12 11:14 AM 發表
我冇乜幾可講心水(因為懶打字),但睇完排位,度完馬,我發現幾有心水,所以先開post同大家研究,但我唔會長期講(因為馬季就快完),而且我d心水一時時,有時可以差天共地,所以大家參考下好啦...如我衰左既話請大家唔好( ...
第3場上海之友同路,望齊齊收銀:036: ,我冷腳會加多隻爭氣:071:

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-5-12 12:23 PM 發表

重心 第3場 11 上海之友
       第5場  5  南莊好運
      第11場 7   新通勝
  咁岩3隻都係柏寶,有佢有我,冇佢冇我...:023:
今日無11場喎哥哥仔:096:

well done AA:036: :036:

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-5-13 07:00 PM 發表
賽後老點你..
等我又扮下專家講下(超級簡短)賽後評先...
第1場 新馬 冇野好講
第2場 工兵 大熱勝出,因其他對手表現太太太差,隻隻出閘留住,得佢走先,佢嬴就好合理,我自己睇工兵再出報同程都可以再捧場,蔡生今 ...
好一個賽後老點你:036: ,簡單得黎夠習中,arm o麗我呢d懶人,
AA繼續努力,繼續出下你的賽前超老點預測,I LIKE IT:036: :036:

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-5-18 04:18 PM 發表

我怕我攪完起唔到身a..:002:
唔駛郁,咁就奏之曲,條腰咁咪唔會朴:084:

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-5-21 01:41 PM 發表
5月20日 賽後老點你
當日10場本地賽事在落雨下進行,大家都應該留意到有好多馬飛出大外檔嬴馬或上名,証明內欄應該係當日場地比較差,d馬好難有好發揮..而我就留意到有一隻馬在不利情況下都跑得唔差,只係隻馬在最 ...
唔駛等,同主馬24號出,買呢隻試下:071:

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-5-21 03:38 PM 發表

哦..到時留意下先...:041: 應該係 出騏好
尋日,同主馬,駔驍之首搏失,尾場一口田第2,可惜條Q比勁大戶隊爆,得22倍:096:

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-5-24 01:59 AM 發表
5月24日 老點提供
今次賽事我會講3隻心水
尾場駿寶現在係大熱門,我諗臨場都係佢大熱多,但近排韋達嬴既大熱門如果唔係熱到買唔落手,就係臨場最後30秒瘋狂落飛,好難跟到,反而賽前人人睇好既,就好多時連位置都冇 ...
幾隻我都ARM:036:

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-5-24 02:05 AM 發表

哇..乜你咁快黎昅野...:044:
老點喎,點敢唔支持先:036:

除左隻魯班比較易作腳外,其他都ARM

引用:
原帖由 愛的彩虹 於 2007-5-24 06:22 PM 發表

今日埋單計數又係執得2舊幾...條氣麻麻順...不爽...閃人先...冇乜心雞...:096:
執好多喎,要請我食飯:096: :096:
贏左仲要怨,係咪想打:122:

前往最後回覆