上一頁下一頁
發新話題

aa老點你張會提早收爐,多謝大家這段時間的支持

收藏  |  訂閱
71  51.3k

撐下你先:036:

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-5-12 12:15 PM 發表
見仲有時間,講下第4場先...
第4場 3權勇駿成為大熱(唔係話佢一定屎,但一定會成為各路人馬狙擊目標)而且跑法比較被動,位置我唔懷疑佢,但要w就好難,而且3歲馬要負130磅跑1400,亦都幾吃力,呢場我會搵隻2質新未見過 ...
唔使順場次,邊場最心水:041:

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-5-12 12:23 PM 發表

重心 第3場 11 上海之友
       第5場  5  南莊好運
      第11場 7   新通勝
  咁岩3隻都係柏寶,有佢有我,冇佢冇我...:023:
尾場好難搞:030:

引用:
原帖由 莫邪2006 於 2007-5-12 12:31 PM 發表

尾場好多邊線馬,一個字"亂"
兩隻新馬已經搞到頭痕

引用:
原帖由 beanman 於 2007-5-27 05:15 PM 發表

4號都有例飛拖腳, 3號買唔到, 不過見到"零用錢"入直路無力, 不得不認衰.......(仲要今日最重注呢場, 慘烈啊:030: )
尋晚電視個兩條友都有講,晨操突然換好多次腳...:026: :023:

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-5-28 04:37 PM 發表
5月27日 賽後老點你
在天氣情況突變下進行賽馬,一季都未必撞到一次,有好多馬輸左都唔駛解釋.全日11場賽事我睇到有1隻馬表現係極之好.
佢就係第3場超理想(我當然有買呢隻馬啦),當日排第11檔,我度呢場馬時從來 ...
確係冇乜發揮機會...:030:
但果場馬好古怪,成堆返而常山鎮寶竟可守好位:044: :025:

引用:
原帖由 vickysoo 於 2007-5-30 01:36 PM 發表

邊個夠我快:071:
無人夠膽同我搶
搶果隻死果隻:096:
等都要等到我慢慢埋欄啦:097:
3、4叠,繼而失控:096:

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-5-30 01:49 PM 發表

去左黃泥涌.?? :084:
再奔往時代廣場:071: 杜利萊向群衆做出勝利手勢:098: :097:
vicky就嬲到電腦都掟爛:084:

引用:
原帖由 vickysoo 於 2007-5-30 02:01 PM 發表

到時你隻w追到至講啦:026:
食硬你
講下笑姐:071:
我隻W唔到好多人出事:044:
我都有底線,二十以上,十幾買d算

引用:
原帖由 vickysoo 於 2007-5-30 02:15 PM 發表

當然明啦:041:
下下話自已果隻大熱執硬而唔理其它環境因素
我都費事同佢講多啦:026:
第三應該有
雖然騎師同馬房都有鬥志而馬主又出二件
但騎師同馬房內裡有好多問題外人唔無了解:035:
10幾蚊就真係要 ...
P就從未擔心過,但都要有$12-13起步先得,
有跌馬唔出閘風險,唔同買股票,渣到冇:044:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆