上一頁下一頁
發新話題

aa老點你張會提早收爐,多謝大家這段時間的支持

收藏  |  訂閱
153  51.3k

引用:
原帖由 beanman 於 2007-5-27 12:58 PM 發表
2號好似熱透:025:
透啦w1.7------位置吾洗講:044:

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-5-30 07:23 PM 發表

多謝,希望我繼續幫到大家嬴$$啦,第1場我比3號好多人都唔信,我都唔想迫人買,但我睇到隻馬之前已經做左野,只係唔肯定係咪今次...:027:
:036: aa.....勁......你中3重彩:071:

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-5-30 09:17 PM 發表
頂,拉到隻7號馬頭岳岳,都唔g點騎,隻馬後上幾勁架..:046:
跟住會愈來愈亂:030: :096: 睇吓方仔隻 2權勇駿 會吾會出:097:

引用:
原帖由 dehum 於 2007-5-31 09:03 PM 發表

我都無刨,見你有論點咪睇數據囉!睇到佢起孖會預韋達一份!:097:
南非幫:025: :071: "爪皇"贏左論到佢:096:

引用:
原帖由 karlton 於 2007-6-2 01:16 AM 發表
兩位放心, 已叫咗個边D同事幫我, 申請咗條線及电腦, 一到步我就會上嚟揾你地吹水:071:
正~無左你小好多樂趣

引用:
原帖由 莫邪2006 於 2007-6-2 12:47 PM 發表

霍利時 查士丁尼爭氣金獅勇將龍嘜 威其利 爪皇凌雨全德勝確奇妙勁彩寶蹄有小小手影
爪皇凌雨贏而之前仲未有頭馬我一定會買:097:
3全德勝韋54.7
30.1 24.6
君(飛機場踱步)
----------------
韋57.6
32.0 25.6
君(內快踱一圈)★
韋58.8
32.0 26.8
君(內快踱一圈)

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-6-2 10:02 PM 發表

好似好難,其實揀得上手真係唔係咁多隻...:041:
旺腳手...跑完應該可以放暑假:097:

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-6-2 10:11 PM 發表

根本唔應該跑呢場,係我就唔跑..都唔g搏乜..又要用個見習生...唔係咁易騎架..:028:
方仔要保住第1...無計:096:
岩岩星期3個幾隻大熱門咪又一樣:029:
呢場隨時影都無:028:

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-6-2 10:17 PM 發表

所以小心係陷阱..:025:
出嚟咩飛都吾其:097:
同場 1,10,12,14 係牌面小小嘅馬:041:

引用:
原帖由 愛的彩虹 於 2007-6-2 10:19 PM 發表

呢隻馬連勝哥都舞到咁...你估今次會點...仲要同粒鑽石同場呀又黎...:096:
最衰吾係...列生 同 魚片強 騎:096: 如果係佢地就好睇:071:
首先轉彎一齊飛左去"觀眾席"同觀眾,打招呼:096:
跟手片返入內檔:096: 睇吓你班友邊個夠"薑"過嚟:071:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆